Libnet.ro
UNICEF

06:00

Show erotic la fereastra unui apartament din Rusia: Doua tinere se unduiesc frenetic, in lenjerie intima (VIDEO)

B1 B1,
Show erotic la fereastra unui apartament din Rusia: Doua tinere se unduiesc frenetic, in lenjerie intima (VIDEO)

Doua tinere din Rusia au incins imaginatia vecinilor cu un numar de dans erotic la fereastra unui apartament. Fara nicio jena, cele doua s-au catarat pe pervazul geamului, imbracate in bikini si sutien si. continuă pe B1

Ancheta a Politiei Baia Mare, dupa ce un glont a trecut prin geamul unui imobil din oras.

Politistii din Baia Mare au inceput, joi seara, o ancheta, dupa ce proprietarul unui imobil din municipiu a reclamat ca prin geamul casei sale a intrat un glont. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Maramures, inspector principal Tania Sobranet, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca proprietarul unui imobil de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare a sesizat, joi, Politia, reclamand ca a fost tras un foc de arma, iar glontul a intrat prin geamul locuintei sale. Propietarul .

O firma inregistrata in Olanda, Gliding Ltd Amsterdam, transmite Ministerului Economiei ca Dan Diaconescu are 46 mil euro intr-un cont la HSBC. In corespondenta este implicata si o firma din Rusia, DIP SOVGroup LLC

O firma obscura inregistrata in Olanda, Gliding Ltd Amsterdam, afirma, intr-o scrisoare transmisa Ministerului Economiei, ca Dan Diaconescu dispune de cei 46 de milioane de euro pentru achizitionarea combinatului Oltchim, intr-un cont deschis la banca HSBC din aceeasi tara, anunta Romania TV.

Cluj-Napoca: Student ranit in timpul unui experiment, din cauza unei pene de curent

Un student clujean a fost ranit, joi, la o mana, din cauza unei pene de curent, in timpul unui experiment efectuat la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare INCDTIM) din Cluj-Napoca, relateaza Agerpres.

Presedintele Cehiei: Iesirea unui stat din zona euro nu ar distruge moneda unica

Iesirea unuia sau mai multor state din zona euro nu ar distruge uniunea monetara sau proiectul de integrare europeana, declara presedintele Cehiei, Vaclav Klaus, citat de Bloomberg.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )