Libnet.ro
UNICEF

00:08

Sibiu: Turist german, mort in Muntii Cindrel, dupa ce a fost lovit de un trasnet.

România Liberă România Liberă,
Sibiu: Turist german, mort in Muntii Cindrel, dupa ce a fost lovit de un trasnet.

Un turist german in varsta de 42 de ani a murit, luni seara, in Muntii Cindrel, judetul Sibiu, dupa ce a fost lovit de un trasnet, scrie Mediafax. In momentul accidentului barbatul era insotit de sapte membri ai familiei sale, intre care trei copii, care au scapat nevatamati. Seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, marti, ca salvamontistii au fost solicitati sa intervina, luni seara, in cazul unui barbat in varsta de 42 de ani care a fost lovit de un trasnet in Muntii . continuă pe România Liberă

Sibiu: Turist german mort in Muntii Cindrel, dupa ce a fost lovit de un trasnet.

Un turist german in varsta de 42 de ani a murit, luni seara, in Muntii Cindrel, judetul Sibiu, dupa ce a fost lovit de un trasnet, scrie Mediafax. In momentul accidentului barbatul era insotit de sapte membri ai familiei sale, intre care trei copii, care au scapat nevatamati. Seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, marti, ca salvamontistii au fost solicitati sa intervina, luni seara, in cazul unui barbat in varsta de 42 de ani care a fost lovit de un trasnet in Muntii .

Un turist german a murit in muntii Cindrel, dupa ce a fost lovit de un trasnet

Un turist german in varsta de 42 de ani a murit, luni seara, in Muntii Cindrel, judetul Sibiu, dupa ce a fost lovit de un trasnet, informeaza Mediafax. in momentul tragediei, barbatul era insotit de sapte m.

Sibiu: Un turist german a murit lovit de un trasnet in Muntii Cindrel

Un turist german de 42 de ani a murit, luni seara, in Muntii Cindrel, judetul Sibiu, dupa ce a fost lovit de un trasnet. Barbatul era insotit de 7 membri ai familiei sale, intre care trei copii, care au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )