Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sicriul cu trupul lui Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie.

România Liberă România Liberă,
Sicriul cu trupul lui Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie.

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie care va ateriza la Bucuresti, iar de acolo sicriul va fi transportat cu o masina funerara la Sibiu, a declarat corespondentului Mediafax Daniel Cioaba, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor. Fiul cel mic al lui Florin Cioaba a declarat ca in Turcia toate formalitatile au fost rezolvate la spital, unde suma de plata a fost stabilita, in final, dupa negocieri ca la piata, la 22. 000 de dolari si . continuă pe România Liberă

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie care va ateriza la Bucuresti, iar de acolo sicriul va fi transportat cu o masina funerara la Sibiu, a declarat pentru Mediafax Daniel Cioaba, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti. inmormantarea va fi joi sau vineri

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie sau cu o cursa privata, iar inmormantarea va fi joi sau vineri, a declarat unul dintre fiii autointitulatului rege al.

Trupul regelui Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de TABLA. Dorin Cioaba, SUCCESORUL la tron

UPDATE:11:50 Dorin Cioaba va fi succesorul lui Florin Cioaba, a anuntat in urma cu scurt timp imparatul romilor, Iulian. UPDATE:11:30 Florin Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de tabla,.

Trupul regelui Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de TABLA. Familia NU cere ajutor de la stat

Florin Cioaba va fi adus in tara intr-un sicriu de tabla, spun cei din familia lui. Autoproclamatul rege al romilor va fi adus mai intai la Bucuresti pentru a fi imbalsamat si mai apoi transportat la.

imparatul Iulian: Cioaba, adus in tara cu un avion privat. Urmeaza 30 de zile de doliu si funeralii cum nu s-au mai vazut

Trupul nensufletit al Regelui Cioaba va fi adus in tara cu avionul, in cursul zilei de luni, a spus Iulian Radulescu, imparatul Romilor. Totodata, el a precizat ca vor urma 30 de zile de doliu si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )