Libnet.ro
UNICEF

08:30

SIE cumpara medicamente in valoare de aproape doua milioane de lei

Adevărul Adevărul,
SIE cumpara medicamente in valoare de aproape doua milioane de lei

Serviciul de Informatii Externe SIE) vrea sa achizitioneze produse si preparate farmaceutice, valoarea estimata fara TVA fiind de aproape doua milioane de lei. Asa arata un anunt de participare publicat pe SEAP. continuă pe Adevărul

CNADNR aloca aproape 180 milioane lei pentru lotul Targu Mures - Ungheni

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca a semnat ieri contractul pentru realizarea lotului 1 Targu Mures - Ungheni + Drum De Legatura, pentru care a alocat aproape 180 milioane lei.

Guvernul a aprobat deblocarea a doua milioane de lei pentru cercetarea in domeniul nuclear

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de doua milioane lei, pentru luna martie 2015, din bugetul alocat Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri. Suma va contribui la finantarea activitatii de cercetare din cadrul Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Nucleara RATEN). Se vor asigura, astfel, utilitatile pentru Platforma nucleara de la Mioveni, operarea in siguranta a infrastructurii cu functii de securitate nucleara si platile pentru activitatile curente.

Guvernul deblocheaza doua milioane de lei pentru cercetari in domeniul nuclear

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de doua milioane lei, pentru luna martie 2015, din bugetul alocat Ministerului Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri pentru finantarea activitatii de cercetare din cadrul Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Nucleara RATEN), informeaza Hotnews.

Serviciul de Informatii Extern cumpara medicamente de 2 milioane de lei

Serviciul de Informatii Externe SIE) vrea sa achizitioneze produse si preparate farmaceutice, valoarea estimata fara TVA fiind de aproape doua milioane de lei, potrivit unui anunt de participare publicat pe SEAP, scrie Mediafax.

Medicamente de 2 milioane lei, pentru SPIONI

Serviciul de Informatii Externe vrea sa achizitioneze medicamente de peste doua milioane de lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare publicat pe SEAP. E vorba, printre altele, de medicamente.

Metrorex a avut afaceri de 567 milioane lei in 2014, ca urmare a majorarii subventiei

Cifra de afaceri neta a Metrorex a crescut cu circa 7,89% de la 526,09 milioane lei in anul 2013, la 567,61 milioane lei in anul 2014, urmare a cresterii veniturilor societatii - avand in vedere subventia pentru transportul de calatori cu metroul, alocata Metrorex pe anul 2014, la nivelul fundamentat.

Energomontaj a luat un credit de 145 milioane lei de la un consortiu condus de BRD

BRD-Groupe Societe Generale, in calitate de aranjor principal mandatat, a semnat un contract de imprumut sindicalizat de 145 milioane lei cu Energomontaj SA, acordat in scopul finantarii activitatii si garantarii proiectelor dezvoltate de companie.

Farmaceutica Remedia vrea sa distribuie dividende de 1,6 milioane lei

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva RMAH) propune actionarilor dividende in valoare de 1,59 milioane de lei 357. 800 de euro) din profitul obtinut anul trecut, suma fiind egala cu cea distribuita pentru 2013, in conditiile in care profitul a crescut cu mai putin de 4%. Profitul net al companiei a crescut anul trecut cu 3,6%, la 3,12 milioane de lei.

Vanghelie l-a ajutat pe Marin Dumitru sa obtina contracte de doua miliarde lei cu primaria

ACTUALIZARE 20:02 Procurorii DNA il suspecteaza pe primarul Marian Vanghelie ca, incepand din 2007, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru sa obtina contracte cu primaria de doua miliarde de lei, primind in schimb un comision de 20 la suta din valoarea acestora. ------- * Oana Mizil si-a depus la Parlament demisia din calitatea de deputat * Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa si adus la Primarie, unde sunt perchezitii * Mizil: Sunt insarcinata, Marian va avea un baietel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )