Libnet.ro
UNICEF

18:30

SIF Banat-Crisana, interesata de Posta Romana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Banat-Crisana, interesata de Posta Romana

Procedura de privatizare a Postei Romane va fi reluata peste sase luni, dupa cum a decis, ieri, Guvernul, care a hotarat si sa initieze un proces de restructurare a companiei si de reasezare a datoriilor acesteia. Ministrul pentru Societatea Informationala Dan Nica a fost mandatat ca, in termen de o saptamana, sa redacteze un act normativ care sa reglementeze situatia companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Miliardarii lumii care inca mai pariaza pe imobiliare romanesti; SIF Banat-Crisana, interesata de Posta Romana; CupruMin Abrud, privatizat dar controlat de stat; Astazi se deschide prima autostrada din 2013

Balada rovinietei - taxa de drum pe care statul roman o incaseaza ilegal. Rovinieta - de la introducerea acestui sistem de taxa si pana in prezent. Aproape 6% din companiile romanesti active sunt in insolventa. In medie, una dintr-o suta de companii din Europa Centrala si de Est este.

SIF BANAT CRISANA - Raport Curent

SIF BANAT CRISANA - Raport Curent.

SIF Banat-Crisana desfiinteaza sucursalele din Bistrita si Satu-Mare

SIF Banat-Crisana informeaza desfiintarea sucursalelor din Bistrita si Satu-Mare, conform unui comunicat de presa emis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Avizul pentru preluarea SAI Muntenia de catre SIF Banat-Crisana, posibil in iunie

Avizul pentru preluarea SAI Muntenia, compania care administreaza activele SIF4 Muntenia, de catre SIF1 Banat-Crisana ar putea fi dat in luna iunie, in situatia in care Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Consiliul Concurentei nu vor solicita documente noi, estimeaza fostul presedinte al SAI Muntenia, Petre Pavel Szel.

Nica: Ofertele ferme si angajante pentru Posta Romana, depuse pana la 30 iunie 2014.

Posta Romana va fi restructurata intr-o perioada de 180 zile, iar ofertele ferme si angajante pentru privatizarea companiei vor putea fi depuse pana la 30 iunie 2014, acest ultim termen putand fi insa devansat daca se constata ca operatorul postal a devenit atractiv in urma reorganizarii. Decizia a fost luata in sedinta de miercuri a Guvernului, a declarat ministrul Comunicatilor, Dan Nica, potrivit Mediafax. Citeste si: Guvernul extinde cu 6 luni termenul de privatizare la Posta si .

Posta Romana precizeaza ca remuneratia neta a Directorului General este de 5.000 de euro lunar

Compania Nationala Posta Romana precizeaza ca remuneratia neta a Directorului General al societatii, Ion Smeeianu, este de 5. 000 de euro lunar, iar pentru participarea la sedintele Consiliului de Administratie CA), ca membru neexecutiv, se adauga o indemnizatie de 1. 000 de euro net), conform surselor de presa.

Ponta explica de ce nu vin investitorii la Posta Romana.

Posibilii investitori interesati de cumpararea Postei Romane vor fi goniti daca vor mai observa multe miscari sociale ale angajatilor, deoarece nu pot veni sa investeasca sute de milioane de euro si sa fie luati cu batele de catre angajati, a declarat, joi, premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Cu cat mai multe miscari sociale in cadrul Postei, cu atat mai mult o sa-i goneasca pe posibilii investitori. Eu am spus ca-i inteleg pe oameni, si pe cei de la Posta Romana, si pe cei de la .

Posta Romana va disponibiliza, incepand cu luna iulie, 4.458 de angajati

Posta Romana va disponibiliza, incepand cu luna iulie, 4. 458 salariati, reprezentand 14% din numarul actual al angajatilor companiei, conform unui document discutat in sedinta de marti a Guvernului,.

Posta Romana va disponibiliza, din luna iulie, 4.458 de salariati

Posta Romana va disponibiliza, incepand cu luna iulie, un numar total de 4. 458 salariati, reprezentand 14% din numarul actual al angajatilor companiei, conform unui document discutat in sedinta de marti a Guvernului, citat de Mediafax.

Cinci motive pentru care nimeni nu vrea Posta Romana

Compania Nationala Posta Romana nu a reusit sa atraga niciun investitor pentru privatizare, din cauza datoriilor foarte mari, cheltuielilor ridicate cu angajatii, intr-o piata care a continuat sa scada in ultimii patru ani si in care concurenta a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )