Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIF2 Moldova, profit in scadere cu mai mult de jumatate, la 65,78 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF2 Moldova, profit in scadere cu mai mult de jumatate, la 65,78 milioane lei

SIF2 Moldova a raportat in primele sase luni un profit de 65,784 milioane lei, in scadere fata de 182,117 milioane lei in aceeasi perioada din 2014. continuă pe Ziarul Bursa

VEKA Romania: Ferestrele ieftine ii vor costa mai mult pe romani, pe termen mediu si lung

Cat de bine se informeaza romanii inainte de a lua decizia de achizitie a tamplariei termoizolante, care este principalul criteriu de cumparare si de ce ferestrele ieftine ii vor costa mai mult pe romani, pe termen mediu si lung? Toate aceste intrebari au fost adresate in cadrul sondajului national comandat de VEKA Romania si realizat de Neomar Consulting in perioada 10 ianuarie 6 februarie 2015, pe un esantion reprezentativ persoane fizice) de 1,100 persoane cu varste cuprinse intre 20 si 60 ani. Marja de eroare de esantionare este de +2,9% .

OMV Petrom a raportat un profit net mai mic cu 25% in primul semestru din an, in contextul scaderii vanzarilor cu 18%

OMV Petrom a raportat pentru primele 6 luni din an un profit net de 1,04 miliarde lei 235 milioane euro), in scadere cu 25% fata de perioada similara din 2014. Scaderea a fost cauzata de o diminuare semnificativa a veniturilor, ca urmare a scaderii.

440.000 de turisti a atras Brasovul in primul semestru, de trei ori mai mult decat Sibiul

087 de persoane s-au cazat, in primul semestru al acestui an, la hotelurile si pensiunile din judetul Brasov, in crestere cu 15,5% fata de prima jumatate a lui 2014.

Romania puternica. Visul unei nopti de vara si nimic mai mult

Mare e Romania asta Mare, mai fratilor. Daca ai ghinionul, chiar vara, desi nu mai exista vale prin munti unde sa nu se fi ratacit macar un pet de Coca Cola, sa cazi cu planorul, nu ti se mai gasesc urmele de parca ai fi disparut in Oceanul Indian, intre Insulele Reunion si Australia. Dar poate nu marimea face sa se piarda toate urmele, ci lipsa de transparenta, care depaseste chiar dimensiunile Romaniei mari? .

Alina Mungiu-Pippidi: Romania puternica. Visul unei nopti de vara si nimic mai mult

Mare e Romania asta Mare, mai fratilor. Daca ai ghinionul, chiar vara, desi nu mai exista vale prin munti unde sa nu se fi ratacit macar un pet de Coca Cola, sa cazi cu planorul, nu ti se mai gasesc urmele de parca ai fi disparut in Oceanul Indian, intre Insulele Reunion si Australia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )