Libnet.ro
UNICEF

15:00

Silvio Berlusconi a anuntat ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Silvio Berlusconi a anuntat ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat astazi in mod oficial, la Milanello, in apropiere de Milano, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia, transmite AFP, arata Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Silvio Berlusconi si-a anuntat candidatura in viitoarele alegeri legislative

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat sambata in mod oficial, la Milanello, in apropiere de Milano, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia, relateaza.

Silvio Berlusconi si-a anuntat oficial candidatura la viitoarele alegeri parlamentare

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat, sambata, in mod oficial, la Milanello, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia. Intru pe scena pentru a.

Silvio Berlusconi s-ar putea intoarce in functia de prim-ministru al Italiei in 2013

Fostul prim ministru italian, Silvio Berlusconi, a dat indicii clare ca va candida din nou anul viitor. Partidul de centru-dreapta Poporul Libertatii PdL), al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a.

73% dintre alegatorii italieni nu-l mai vor pe Silvio Berlusconi in politica

Mai multe de 70% dintre alegatorii din Italia nu sunt de acord cu intentia fostului premier Silvio Berlusconi de a candida din nou pentru alegerile parlamentare, potrivit AFP. Potrivit unui sondaj de opinie realizat de.

Tensiuni in Parlamentul italian: Partidul lui Silvio Berlusconi a refuzat sa dea votul de incredere guvernului Mario Monti

Partidul de centru-dreapta Poporul Libertatii PdL), al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a provocat tensiuni in Senatul italian, joi, dupa ce s-a abtinut de la acordarea unui vot de incredere in.

Partidul lui Silvio Berlusconi a refuzat sa acorde un vot de incredere Cabinetului Mario Monti.

Partidul de centru-dreapta Poporul Libertatii PdL), al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a provocat tensiuni in Senatul italian, joi, dupa ce s-a abtinut de la acordarea unui vot de incredere in Parlament Cabinetului tehnocrat condus de Mario Monti, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Decretul-lege, care prevede masuri pentru stimularea investitiilor in domeniul infrastructurii si pentru modernizarea scolilor, a obtinut in Senat o majoritate relativa, nu o majoritate absoluta, asa .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )