Libnet.ro
UNICEF

10:00

Silvio Berlusconi, inaintea votului privind excluderea sa din Senat: Este zi de doliu in Italia

B1 B1,
Silvio Berlusconi, inaintea votului privind excluderea sa din Senat: Este zi de doliu in Italia

Fostul premier Silvio Berlusconi a declarat, cu putin timp inainatea votului din Senat privind excluderea sa, ca miercuri este zi de doliu in Italia, relateaza AFP. Vad ca este o zi emotionanta nu. continuă pe B1

Silvio Berlusconi, pe tema votului de excludere din Senat: Este zi de doliu in Italia

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a declarat ca miercuri este zi de doliu in Italia, cu putin timp inaintea votului din Senat pentru excluderea sa, informeaza AFP. Vad ca este o zi.

Partidul lui Silvio Berlusconi a anuntat ca paraseste coalitia guvernamentala din Italia

Partidul conservator Forza Italia, condus de fostul premier Silvio Berlusconi, a anuntat, marti, iesirea din coalitia parlamentara care sprijina guvernul social-democratului Enrico Letta, informeaza EFE, citata.

Silvio Berlusconi ar putea fi EXCLUS miercuri din Senat.

Fostul sef al Guvernului italian, Silvio Berlusconi, se pregateste sa fie exclus din Senat miercuri, dupa aproape 20 de ani de prezenta in Parlament, informeaza Mediafax. Votul privind excluderea lui Silvio Berlusconi din Senat va avea loc ca urmare a condamnarii definitive a acestuia, pe 1 august, la patru ani de inchisoare - dintre care trei intra sub incidenta unei amnistii - pentru frauda fiscala. O lege privind asanarea clasei politice italiene, votata in 2012, prevede excluderea pentru o .

Italia: Senatul aproba excluderea lui Silvio Berlusconi din Parlament, cu efect imediat

Senatul italian a aprobat miercuri excluderea lui Silvio Berlusconi din Parlament, dupa ce fostul premier a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru frauda fiscala, in dosarul Mediaset. Masura are efect imediat, informeaza Reuters.

Silvio Berlusconi, exclus din Parlamentul italian

Senatul italian a aprobat astazi excluderea lui Silvio Berlusconi din Parlament, dupa ce fostul premier a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru frauda fiscala, in dosarul Mediaset.

Silvio Berlusconi a fost exclus din Parlament. Este zi de doliu in Italia

50 - Senatul italian a aprobat miercuri excluderea lui Silvio Berlusconi din Parlament, dupa ce fostul premier a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru frauda fiscala, in dosarul Mediaset.

Berlusconi a fost exclus din Senat: Este zi de doliu in Italia.

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a fost exclus din politica, miercuri, dupa votul Senatul din Pensinsula. Inainte de vot, Berlusconi a declarat ca miercuri este zi de doliu in Italia pentru lege, pentru drept si pentru democratie, dar si ca fortele de stanga au acaparat puterea. Citeste si: Curtea de Apel fixeaza la doi ani interdictia lui Berlusconi de a exercita o functie publica Vad ca este o zi emotionanta nu doar pentru mine, ci si pentru voi, le-a spus Berlusconi .

Silvio Berlusconi a fost demis din functia de senator in urma condamnarii pentru frauda fiscala

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost demis din functia de senator, pentru relateaza Corriere della Sera. Acesta are de ispasit un an de inchisoare in dosarul Mediaset, pentru frauda fiscala. Cu putin.

Silvio Berlusconi a fost exclus din Senatul Italiei

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost demis din functia de senator, relateaza cotidianul italian Corriere della Sera.

Silvio Berlusconi a fost exclus din Senatul Italiei. Grandoarea si decadenta unei povesti de succes in stil italian

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost demis din functia de senator, relateaza cotidianul italian Corriere della Sera.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )