Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep analizeaza sansele Romaniei cu Germania

Online Sport Online Sport,
Simona Halep analizeaza sansele Romaniei cu Germania

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca se simte bine in acest moment si ca Romania are sansa ei in disputa cu Germania din Fed Cup. continuă pe Online Sport

Fed Cup: Romania - Germania se va juca la Cluj-Napoca/ Simona Halep: Avem sansa noastra cu Germania, desi are o castigatoare de Mare Slem in componenta

Intalnirea dintre echipele feminine de tenis ale Romaniei si Germaniei, din barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup, se va juca in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe zgura, in zilele de 16 si 17 aprilie, a anuntat presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, pe site-ul forului national.

Simona Halep da ora exacta. Jucatoarea noastra promoveaza un cunoscut brand de ceasuri de renume international

Simona Halep n-a avut un inceput de an stralucit, dar ramane cea mai in voga sportiva din Romania la acest moment.

Oficial: Simona Halep va juca la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a fost confirmat, marti, pe tabloul principal al turneului WTA Premier de la Dubai Emiratele Arabe Unite).

Simona Halep amana din nou operatia la nas

Revenita pe teren cu ocazia meciului cu Cehia din Grupa Mondiala a Fed Cup, jucatoarea Simona Halep spune ca nu se va opri pentru a suferi operatia de deviatie de sept.

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe locul trei

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine, in continuare, pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis WTA).

Cum va fi 2016 pentru Simona Halep. Virginia Ruzici, despre atuurile si slabiciunile tenismenei nr 3 mondial

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a declarat, joi, ca jucatoarea romana de tenis va ramane pe primele locuri ale clasamentul mondial si ca 2016 va fi pentru ea un an interesant, cu multe performante, transmite Agerpres.

Simona Halep nu ia in calcul o absenta de la meciul cu Germania. E bine ca se joaca pe zgura!

Federatia de Tenis a apelat la o solutie de compromis pentru a multumi pe toata lumea: meciurile cu Germania din Fed Cup se joaca tot la Cluj, dar pe zgura.

Dezvaluiri din vestiar si o confidenta despre Simona Halep: A plans toata seara

Echipa de Fed Cup a Romaniei inca sufera dupa esecul cu Cehia de la Cluj-Napoca, iar unul dinre regrete este ca Simona Halep nu a batut-o pe Pliskova in primul meci.

Simona Halep si-a schimbat look-ul

Simona Halep si-a schimbat look-ul. A renuntat sa mai poarte carare pe mijloc si a ales o tunsoare cu breton. Iata cum arata sportiva in prezent.

Lovitura financiara data de Simona Halep

Simona Halep isi va rotunji considerabil veniturile prin semnarea unui contract de imagine cu o celebra marca de ceasuri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )