Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep, cadou minunat de Valentines Day. Cine e admiratorul secret?

Antena3 Antena3,
Simona Halep, cadou minunat de Valentines Day. Cine e admiratorul secret?

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a primit un trandafir rosu de Valentines Day din partea organizatorilor turneului WTA Premier de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii. continuă pe Antena3

Gest impresionant pentru Simona Halep din partea organizatorilor turneului de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a primit un trandafir rosu de Valentines Day din partea organizatorilor turneului WTA Premier de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 1. 900 dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Agerpres.

Arata ca dragostea ta e de pe alta lume cu aceste felicitari de Valentines Day de la NASA

Valentines Day este incredibil de aproape si, daca nu ai pregatit un cadou, ce poate fi mai frumos si mai romantic decat o felicitare virtuala cu craterele de pe Marte? Probabil multe lucruri: o cutie de bomboane, un buchet de flori sau un ursulet de plus. Totusi, cei de la NASA s-au gandit si la [].

Cum sa te imbraci de Valentines Day

Esti in impas si nu stii ce haine sa scoti din sifonier pentru un look wow de Ziua Indragostitilor. Iata cateva exemple de la bloggerii internationali despre cum sa te imbraci de Valentines Day.

Google sarbatoreste Valentines Day printr-un doodle special

La fel ca in ceilalti ani, pe 14 februarie cei de la Google se folosesc de un Doodle pentru a-i felicita pe toti indragostitii. Compania din Mountain View a implementat de curand un nou doodle prin care sarbatoreste Valentines Day. in cazul in care veti accesa Google. ro astazi, pe 14 februarie, veti avea ocazia de [].

DJ Sava, Phelipe si Alexandra Usurelu vor canta in cluburi din Buzau, de Valentines Day

Localurile din Buzau se pragatesc pentru chefurile de Valentines Day. Seria concertelor incepe vineri, 12 februarie, la Club No Limit, unde invitati speciali sunt DJ Sava si Misha. Vor mai sustine spectacole la Buzau Alexandra Usurelu si Phelipe.

Simona Halep, primul meci intr-un turneu WTA, dupa Australian Open: cu cine va juca in Dubai

Simona Halep revine in Emiratele Arabe Unite, acolo unde, anul trecut, a cucerit trofeul. De aceasta data, a treia jucatoare a lumii va avea o misiune mult mai dificila.

Simona Halep isi vinde masina

Simona Halep renunta la una dintre masinile sale. Si a scos-o la vanzare pe un site specializat. Este vorba de un Porsche 911 din 2014, cu doar 8600 de kilometri la bord. Un astfel de model atinge aproape 300 de.

Simona Halep joaca direct in turul 2 la Dubai. Ana Ivanovic, posibila adversara

O tragere la sorti deloc favorabila pentru Simona Halep la Dubai, unde jucatoarea noastra este principala favorita in cursa pentru apararea titlului.

WTA Dubai: Simona Halep va juca in turul doi cu invingatoarea partidei dintre Ana Ivanovic si Daria Gavrilova

Sambata a avut loc tragerea la sorti a tabloului de concurs de la Dubai, competitie unde Simona Halep cap de serie numarul unu) va juca in turul doi cu invingatoarea partidei dintre Ana Ivanovic Serbia - locul 20 WTA) si Daria Gavrilova Australia - locul 33 WTA). Competitia este dotata cu premii totale in valoare de $ 1.

Simona Halep increzatoare inaintea turneelor din Golf: Poate reusesc un rezultat maxim

Simona Halep a plecat vineri spre Dubai, acolo unde in 2015 a cucerit titlul si unde acum isi face revenirea in circuitul WTA dupa eliminarea suferita in primul tur la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )