Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep a castigat finala turneului WTA de la Madrid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep a castigat finala turneului WTA de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, ieri, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-4. continuă pe Ziarul Bursa

Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea Simona Halep dupa obtinerea titlului in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Simona Halep dupa trofeul de la Madrid: Sunt foarte fericita pentru acest turneu, aici ma simt ca acasa

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a declarat, sambata seara, ca la Madrid Open se simte ca acasa, fiind fericita ca a castigat acest turneu, dar mai important este ca a jucat la cel mai inalt nivel, informeaza L039;Equipe, potrivit.

LIVETEXT Simona Halep - Irina Begu, sfertul romanesc de la Madrid Open

Simona Halep si Irina Begu joaca de la ora 15. 00 in sferturile de finala de la Madrid, in singurul meci pe care-l vor urmari fara emotii: vom avea o romanca in semifinale cu siguranta.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat foarte usor in finala turneului WTA de la Madrid, vineri, dupa ce a trecut cu 6-2, 6-0 de australianca Samantha Stosur in semifinale, potrivit.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid. Romanca s-a impus intr-o ora si 20 de minute

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, sambata, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova, din Slovacia.

LIVE TEXT: Simona Halep a castigat Turneul de la Madrid, dupa: 6-2, 6-4, in finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat sambata seara primul titlu din 2016. Ocupanta locului 7 WTA s-a impusin Finala Turneului de la Madrid, 6-2, 6-4, impotriva sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova.

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa victoria in fata slovacei Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe in finala de Dominika Cibulkova cu scorul de 6-2, 6-4, informeaza Agerpres. Astfel, jucatoarea romanca va urca doua.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid, dupa ce a castigat meciul din penultimul act al competitiei disputat impotriva sportivei din Australia, Samantha Stosur,.

Simona Halep o spulbera pe Samantha Stosur si e in finala la Madrid (sambata de la 19:00)

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in cariera in finala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid dupa o victorie obtinuta in doar 50 de minute in fata australiencei Samantha Stosur. Finala turneului de la Madrid este programata sambata de la ora 19:00 si va fi live text pe onlinesport. ro .

Madrid Open: Simona Halep va juca finala! Victorie-fulger in fata Samanthei Stosur, 11 jocuri la rand pentru Simona

Simona Halep a castigat lejer semifinala cu Samantha Stosur, scor 6-2, 6-0, in doar 52 de minute de joc! Halep va juca sambata in finala turneului impotriva slovacei Dominika Cibulkova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )