Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a castigat primul turneu din 2018!

Antena3 Antena3,
Simona Halep a castigat primul turneu din 2018!

UPDATE: Dupa mai multe amanari, meciul dintre Simona Halep si Katerina Siniakova a inceput la ora 12:40, ora Romaniei. Romanca a preluat conducerea partidei, castigand usor. continuă pe Antena3

Simona Halep a castigat primul turneu din 2018!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul WTA de la Shenzhen China), dotat cu premii totale de 626. 750 dolari, sambata, dupa ce a invins-o in.

Primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar 10. Vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele, scrie news. ro.

Tarife reduse la energia electrica in primul semestru din 2018

Tarifele la energia electrica pentru consumatorii casnici vor scadea cu 0,34% la nivel national, in primul semestru din 2018, comparativ cu trimestrul IV 2017, conform Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Cand joaca Simona Halep pentru primul trofeu al anului

Simona Halep, locul 1 WTA, si cehoaica Katerina Siniakova, locul 47, se vor duela sambata, de la ora 08:00, in finala turneului de la Shenzen, China. Simona Halep este pentru a doua oara.

Simona Halep a castigat turneul de la Shenzen

Simona Halep a castigat sambata trofeul turneului de la Shenzen dupa ce a invins-o in finala pe Katerina Siniakova din Cehia, informeaza B1 TV. Halep a castigat in.

Simona Halep a castigat turneul de la Shenzhen

Simona Halep, locul I WTA, a castigat a doua oara turneul de categorie WTA International Shenzhen Open, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-0, pe detinatoarea titlului, sportiva ceha Katerina Siniakova, locul 47 WTA si cap de serie numarul 6.

Care este miza financiara a duelului dintre Simona Halep si Irina Begu, din semifinalele turneului de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu joaca azi in prima semifinala a turneului de la Shenzhen, acolo unde s evor intalni pentru a sasea oara.

Primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre are loc astazi

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar 10. Vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele.

Primul exercitiu din acest an pentru verificarea sistemelor de alarmare in situatii de protectie civila

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc astazi, in toate judetele,.

SIMONA HALEP-IRINA BEGU ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT 2 de la Shenzen. Provocare dubla pentru Halep

Simona Halep crede ca va castigat un turneu de Mare Slem in 2018. Romanca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )