Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Dubai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep a castigat turneul WTA de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, ieri, turneul WTA de la Dubai, dotat cu premii totale de peste 2,5 milioane de dolari, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia) in doua seturi, cu 6-4, 7-6 7/4), dupa o ora si 47 de minute de joc, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat al zecelea trofeu din cariera, al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 4), pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA si cap de serie numarul 17, in finala turneului de la Dubai.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai: Sportiva va reveni pe locul 3 WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de tenis Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA, cu 6-4, 7-6 4). in urma succesului inregistrat,.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai in fata Karolinei Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat finala turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, astazi, cu scorul de 6-4, 7-6 7-4) pe jucatoarea de tenis din Republica Ceha, Karolina Pliskova, locul.

Simona Halep a castigat cel de-al 10-lea titlu din cariera si revine pe locul 3 WTA

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, sambata, si si-a trecut astfel cel de-al 10-lea turneu in palmares. Mai mult, victoria in fata cehoaicei Karolina Pliskova ii va readuce romancei locul trei WTA.

LIVETEXT Simona Halep - Ekaterina Makarova, in sferturi la Dubai

Simona Halep si Ekaterina Makarova se intalnesc in sferturile turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare de 2,5 milioane de dolari.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova in doua seturi

Simona Halep 4 WTA) a castigat finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe cehoaica Karolina Pliskova 18 WTA), in doua seturi, scor6-4, 7-64).

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa 6-4, 7-6 (7/4) cu Pliskova. Al zecelea titlu ii readuce locul 3 mondial!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a castigat turneul Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, in finala, pe Karolina Pliskova, a 17-a favorita, cu scorul de 6-4, 7-6 7/4). Este cel de-al zecelea titlu pentru romanca, iar de luni va reveni pe locul trei mondial.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha

Simona Halep s-a retras de la turneul Qatar Open, anunta WTA pe contul de twitter, astfel ca nu isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, cand turneul era in categoria Premier 5.

Simona Halep ia in calcul retragerea de la Doha: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, informeaza gulfnews. com .

OFICIAL: Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha: Simt dureri peste tot

Jucatoarea Simona Halep, recent campioana la Dubai, a declarat ca ia in calcul retragerea din turneul de la Doha, cel care urmeaza sa se desfasoara incepand de luni in capitala Qatarului si pe care l-a castigat in 2014. Ulterior sportiva noastra si-a anuntat in mod oficial retragerea de pe tabloul turneului de la Doha.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )