Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep, cea mai buna performanta din cariera: calificare in turul 3 la Wimbledon

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep, cea mai buna performanta din cariera: calificare in turul 3 la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, sportiva venita din calificari, si avand acces pentru prima data in cariera in turul trei al. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep, cea mai buna performanta din cariera de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, sportiva venita din calificari, si avand acces pentru prima data in cariera in turul trei al.

Halep s-a calificat in turul 3 la Wimbledon, cea mai buna performanta din cariera la acest turneu

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, sportiva venita din calificari, si a acces pentru.

Aceasta este cea mai buna tara din lume. Romania ocupa abia pozitia 65 in clasament

Organizatia Natiunilor Unite, alaturi de Banca Mondiala si alte organizatii internationale au realizat un clasament al celor mai bune tari din lume, luandu-se in considerare mai multi indici, printre care:.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

Din 2015 acesta va fi primul oras din lume unde masinile vor zbura. Este cea mai buna solutie pentru a scapa de traficul aglomerat

Un sistem de vehicule pe levitatie magnetica va fi construit anul viitor in Tel Aviv. Autoritatile au dat unda verde proiectului skyTran pentru ca a fost votat drept cea mai buna metoda de a scapa de traficul.

Cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale in Nigeria-Argentina

Doua goluri in primele patru minute in meciul de la Porto Alegre, iar echipa Nigeriei a produs cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale.

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

Unde este cea mai ieftina bere din lume si pe ce loc se claseaza Romania [INFOGRAFIC]

Berea, consumata cu moderatie, nu este o bautura rea ci, din contra, contine vitamina D si previne degenerarea oaselor, cel putin conform International Journal of Endocrinology. Vestea si mai) buna este ca berea poate fi extrem de ieftina in anumite.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania pe 24 iunie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a fost cel mai urmarit post TV din Romania, marti, 24 iunie. Postul de nisa a inregistrat o medie de 3% rating si 12,3% cota de piata,.

Cum poti sa castigi bani in cea mai moderna institutie din regiunea Sud Muntenia

Pentru al saselea an consecutiv, studentii in ani teminali care urmeaza cursurile unei facultati economice sau tehnice pot deveni angajati cu acte in regula intr-una dintre cele mai moderne institutii din regiunea Sud Muntenia.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )