Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, in conflict cu vecinii. Oamenii nu sunt de acord cu blocul de trei nivele construit de sportiva: Ne ia tot soarele (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep, in conflict cu vecinii. Oamenii nu sunt de acord cu blocul de trei nivele construit de sportiva: Ne ia tot soarele (FOTO)

Chiar daca Simona Halep este admirata de toti romanii datorita evolutiei sale sportive prin care duce numele Romaniei peste hotare, nu de aceeasi parere sunt si vecinii sai. Vecinii s-au pla. continuă pe B1

Simona Halep, in scandal cu vecinii. Ce vrea sa faca

Simona Halep, in plin scandal cu proprii vecini de la Constanta. Acestia sunt extrem de suparati pe tenismena pentru ca vrea sa le fure soarele cu o constructie pe 4 nivele,.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Tokyo din cauza unei accidentari la piciorul stang

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier Toray Pan Pacific Open de la Tokyo din cauza unei accidentari la piciorul stang. Simona Halep va debuta in sezonul de.

Simona Halep a anuntat motivul pentru care NU va participa la turneul de la Tokyo

Jucatoarea Simona Halep, nr. 5 in tenisul mondial, a explicat miercuri, pe site-ul WTA, motivul pentru care nu va participa la Toray Pan Pacific Open.

Simona Halep, tinta ironiilor dupa retragerea din turneul de la Tokyo: ii e teama de radiatiile din Fukushima. Va juca un turneu desfasurat chiar pe un teren sterilizat in spatele casei sale

Simona Halep s-a retras in ultimul moment de la turneul Premier de saptamana aceasta de la Tokyo. Acest tip de abandon se inscrie in nota clasica facuta cunoscuta de jucatoarea din.

Schimbare de planuri pentru Simona Halep. Romanca nu va mai participa la urmatorul turneu la care era inscrisa

Simona Halep este la un pas de a se califica la Turneul Campioaneor care se desfasoara in luna octombrie, la Singapore.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )