Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep: Cred ca mi-am luat revansa

Online Sport Online Sport,
Simona Halep: Cred ca mi-am luat revansa

Simona Halep a invins-o pentru prima data in cariera pe Yanina Wickmayer dupa trei infrangeri suferite anterior in fata acesteia. Victoria de duminica are un gust si mai dulce consfintind calificarea in sferturile de finala pentru favorita numarul 3. continuă pe Online Sport

Simona Halep: Sunt multumita de nivelul meu de joc, cred ca acum mi-am luat revansa

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, care a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, a declarat ca este multumita de nivelul de joc si considera ca si-a.

LIVE score Australian Open Simona Halep- Bethanie Mattek-Sands 6-4, 5-1/ Simona face spectacol

Simona Halep, favorita numarul 3, o intalnteste la aceasta ora pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA). Setul I Simona a inceput mai greu partida, dar, ajutata de un serviciu foarte bun si de greselile adversarei, a pus repede stapanire pe joc si a castigat primul set cu 6-4. Setul II5-1 Spectacol facut de Halep. Atac din alergare si un stop superb la fileu. Game castigat cu un passing shot de efect4-1 Simona mai face un break, domina autoritar si nu-i lasa nicio speranta adversarei. Live score A Seppi - R. Federer 6-4, 2-3.

Australian Open Simona Halep trece de Bethanie Mattek-Sands 6-4, 7-5/ Simona a dominat autoritar, dar s-a complicat pe final

Simona Halep, favorita numarul 3, a invins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA), scor 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile Australian Open alaturi de Irina Begu. Halep a dominat autoritar partida, a facut adesea spectacol, dar s-a relaxat prea usor in setul doi si i-a permis americancei sa revina de la 5-1, sa egaleze si sa puna presiune. Serviciul a fost insa la inaltime si Simona nu i-a mai dat nicio speranta lui Mattek-Sands pe final de set.

Simona Halep are temele facute la zi: O stiu pe Makarova

Simona Halep joaca pentru al doilea an consecutiv in sferturi de finala la Australian Open, unde si-a egalat astfel cea mai buna performanta a carierei. Pentru a trece in semifinale Halep o infrunta, marti, pe Ekaterina Makarova, jucatoare pe care Simona o cunoaste foarte bine.

Simona Halep s-a CALIFICAT in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, duminica dimineata, in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe belgianca Yanina Wickmaier. Halep a.

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open. Halep va juca in faza ur.

VIDEO Imagini inedite din 2006 cu Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu au fost protagonistele unui material realizat de TVR in 2006. Imagini de colectie si un interviu cu Simona Halep la 15 ani.

Simona Halep, locul al treilea intre cei mai buni sportivi din Balcani in 2014

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani in anul 2014, ancheta realizata de agentia bulgara BTA. Simona.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis Australian Open, primul de Mare and Slem al anului, azi, la Melbourne, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-2 de belgianca Yanina Wickmayer.

VIDEO Cea mai frumoasa lovitura din meciul Simona Halep vs. Yanina Wickmayer

Simona Halep a disputat un meci de un inalt nivel tehnic impotriva belgiencei Yanina Wickmayer, ambele jucatoare reusind puncte foarte spectuloase. Vezi un rezumat la meciului si cea mai frumoasa lovitura reusita de Simona.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )