Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep va debuta la un important turneu pe iarba

Online Sport Online Sport,
Simona Halep va debuta la un important turneu pe iarba

In acest an pauza dintre Roland Garros si Wimbledon va avea o saptamana in plus pentru a permite jucatorilor si jucatorelor sa faca tranzitia de la zgura la iarba, iar Simona Halep va debuta la un important turneu in Marea Britanie. continuă pe Online Sport

Simona Halep si-a anuntat prezenta la un important turneu pe iarba

In acest an pauza dintre Roland Garros si Wimbledon va avea o saptamana in plus pentru a permite jucatorilor si jucatorelor sa faca tranzitia de la zgura la iarba, iar Simona Halep va debuta la un important turneu in Marea Britanie.

Simona Halep si-a propus sa castige anul acesta un turneu de Grand Slam: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

Dupa ce a castigat turneele de la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, Simona Halep a renuntat la orice fel de vacanta pentru a castiga un turneu de Grand Slam, informeaza HotNews. Am renuntat la Australian Open.

Simona Halep si marele obiectiv pentru 2015: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

A castigat turneele de la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, dar nu este multumita cu ceea ce a reusit pana acum. Simona Halep a renuntat la orice fel de vacanta pentru a castiga un turneu de Grand Slam. Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW, a precizat Simona.

Darren Cahill continua colaborarea cu Simona Halep

Antrenorul american Darren Cahill se va afla alaturi de Simona Halep in pregatirea participarii acesteia la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep: Eu zilnic joc pentru Romania, acolo langa numele meu arata tara noastra

Intr-un interviu acordat bloggerului Toma Nicolau, Simona Halep a vorbit despre decizia sa de a nu participa la FedCup, zicand ca ea joaca zilnic pentru Romania, indiferent de turneu, iar un rezultat bun la Roland.

Momentul de cotitura pentru Simona Halep in acest sezon. I-ar putea influenta intreaga cariera

Simona Halep a pierdut doar trei meciuri in acest an, doua in circuitul WTA si unul la Fed Cup, si a castigat nu mai putin de trei titluri, la Shenzen, Dubai si Indian Wells.

WTA: Serena Williams a fost aleasa jucatoarea lunii martie, urmata de Simona Halep

Sportiva americana Serena Williams, locul unu mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii martie, iar Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a clasat pe pozitia a doua in optiunile fanilor pentru acest titlu, informeaza wtat.

Simona Halep: Daca obtin un rezultat bun la Roland Garros, steagul Romaniei va fi tot anul pe terenul central

Simona Halep afirma, intr-un interviu acordat bloggerului Toma Nicolau, ca isi doreste foarte mult sa obtina un rezultat bun la Roland Garros deoarece, in acest caz, steagul Romaniei va fi tot anul pe terenul central de acolo.

Simona Halep si-a fixat obiectivul pentru 2015 si e unul foarte indraznet

Dupa ce a castigat deja trei titluri in acest an si a ajuns la 11 turnee WTA in cariera, Simona Halep tinteste si mai sus.

ESPN: WTA are doar doua jucatoare de elita demne de incredere, Serena Williams si Simona Halep

Site-ul postului TV american ESPN analizeaza Capitolul 2 al sezonului de tenis, desfasurat pe terenurile hard americane, in luna martie, ajungand la concluzia ca WTA are in acest moment doar doua jucatoare de elita demne de incredere, Serena Williams si Simona Halep, potrivit Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )