Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep dezvaluie marele regret din 2014

Online Sport Online Sport,
Simona Halep dezvaluie marele regret din 2014

Simona Halep nu isi poate scoate din cap un meci din 2014 si a vorbit despre el, explicand si acum cum au stat lucrurile. continuă pe Online Sport

Simona Halep vorbeste despre obiectivul din 2015

Simona Halep a declarat sambata, la Constanta, ca nu doreste atat sa devina locul 1 mondial, cat sa castige un turneu de Mare Slem.

Simona Halep a reusit lovitura anului in tenis: Anuntul oficial al WTA (VIDEO)

Simona Halep a reusit lovitura anului 2014 in tenisul feminin, dupa cum a anuntat forul suprem al acestui sport, WTA. Schimbul de mingi dintre Simona si Kirsten Flipkens, de la Cincinnati, finalizat de catre.

Simona Halep a reusit lovitura anului in tenis. Anuntul oficial al WTA

Simona Halep a reusit lovitura anului 2014 in tenisul feminin, dupa cum a anuntat forul suprem al acestui sport, WTA.

Simona Halep deconspira SMS-ul catre Fissette si face noi dezvaluiri

Simona Halep a adus marti noi lamuriri despre colaborarea pe care a avut-o in 2014, cel mai bun an din cariera sa, cu fostul antrenor belgian Win Fissette.

VIDEO WTA: Simona Halep a reusit cea mai frumoasa minge a anului in circuit

Simona Halep a avut cel mai urmarit schimb de mingi din 2014, potrivit site-ului WTA, in meciul cu Kirsten Flipkens Belgia), la turneul de la Cincinnati, castigat cu 6-4, 6-2 de ocupanta locului 3 in clasamentul mondial.

Simona Halep: Doamna Ruzici s-a ocupat de venirea lui Wim Fissette, eu habar nu aveam cine este

Simona Halep a incetat colaborarea cu Wim Fissette in urma cu cateva saptamani, iar numarul trei din ierarhia WTA a explicat pentru Dolcesport cine a avut ideea de a-l angaja pe antrenorul belgian. Doamna Ruzici s-a ocupat de colaborarea mea cu dansul. Dansa mi l-a recomandat, eu habar n-aveam cine este, a precizat Halep. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep lamureste problemele avute cu fostul sau antrenor: Nu eu l-am angajat pe Wim Fissette!

Simona Halep s-a despartit de fostul sau antrenor, belgianul Win Fissette, ruptura dintre ei parand a scoate la iveala anumite probleme care au fost in trecut.

Simona Halep in tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei

Jucatoarea Simona Halep se pregateste in aceste zile pe terenul acoperit din incinta Federatiei Romane de Fotbal pe unul dintre putinele terenuri de hard din tara.

Simona Halep si-a anuntat obiectivul pentru 2015: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA. 2015 va fi un an.

Simona Halep: Sa castig un turneu de Mare Slem m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Intr-o vizita la Constanta, locul sau de nastere, Simona Halep 3 WTA) a vorbit despre obiectivele pe care le are pentru perioada urmatoare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )