Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep dezvaluie obiectivul pentru urmatorii ani, dar avertizeaza: Va fi extrem de greu! Am fost foarte bolnava

Adevărul Adevărul,
Simona Halep dezvaluie obiectivul pentru urmatorii ani, dar avertizeaza: Va fi extrem de greu! Am fost foarte bolnava

Simona Halep a cazut in acest an de pe locul doi WTA, pe pozitia a cincea in clasamentul mondialal tenisului profesionist. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Simona Halep - Ekaterina Makarova, pentru un loc in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep, locul 5 WTA, jocaa in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, contra Ekaterinei Makarova, din Rusia.

Simona Halep, copil de mingi pentru Federer

Simona Halep a acordat un interviu pentru site-ul oficial al turneului de la Indian Wells, turneu la care participa acum si este campioana en-titre. Sportiva noastra este pe 5 WTA si va juca in turul 3 in SUA cu.

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep vs Ekaterina Makarova - Cum a invins-o Simona pe rusoaica

Simona Halep 5 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta impotriva Ekaterinei Makarova 32 WTA), numarul cinci mondial impunandu-se dupa o ora si 5 minute. In urma acestui succes 6-2, 6-4), Halep s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei cu Makarova.

Victorie pentru Simona Halep in meciul cu Vania King. Halep: Am jucat bine

55 de minute. De atat a avut nevoie Simona halep pentru a o invinge pe Vania King scor 6-1, 6-1) si pentru a se califica in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Simona Halep trece fara probleme de Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep isi mentine nivelul ridicat aratat pana acum la Indian Wells si o invinge categoric pe Ekaterina Makarova din Rusia in turul al 3-lea. O victorie in doua seturi obtinuta in putin peste o ora. A treia victorie in patru meciuri pentru Halep cu Makarova, jucatoare care in 2015 a privat-o pe Simona de o semifinala la Australian Open.

LIVE Simona Halep-Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells (luni dimineata dupa 6:30)

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep este programata in ultimul meci de pe arena centrala nu inainte de ora locala 20:30.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, victorie categorica cu Vania King

Simona Halep a evitat o surpriza neplacuta impotriva numarului 202 din clasamentul WTA, jucatoarea noastra castigand de-o maniera categorica meciul din turul doi de la Indian Wells in doar 55 de minute. A fost 6-1, 6-1, la capatul unei partide in care Simona a jucat un tenis bun. Intra in material pentru a vedea rezumatul disputei.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Cu cine va juca romanca

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Indian Wells dupa o victorie lejera in fata rusoaicei Ecaterina Makarova, scor 6-2, 6-4, anunta Jurnalul National. Simona Halep va juca in optimi.

Simona Halep, prima victorie dupa doua luni: M-am miscat foarte bine, am avut siguranta pe teren

Simona Halep a avut nevoie de 55 de minute pentru a o invinge pe Vania King scor 6-1, 6-1) si pentru a se califica in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. M-am miscat foarte bine astazi, am avut siguranta pe teren.

LIVE Simona Halep-Vania King in turul 2 la Indian Wells (vineri noapte dupa 2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina vineri seara dupa ora 23:00 meciul dintre Simona Halep si Vania King din turul 2 al turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells. Meciul lui Halep este programat al patrulea pe terenul principal dupa doua meciuri de baieti si o confruntare din turneul feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )