Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep: Doamna Ruzici s-a ocupat de venirea lui Wim Fissette, eu habar nu aveam cine este

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Doamna Ruzici s-a ocupat de venirea lui Wim Fissette, eu habar nu aveam cine este

Simona Halep a incetat colaborarea cu Wim Fissette in urma cu cateva saptamani, iar numarul trei din ierarhia WTA a explicat pentru Dolcesport cine a avut ideea de a-l angaja pe antrenorul belgian. Doamna Ruzici s-a ocupat de colaborarea mea cu dansul. Dansa mi l-a recomandat, eu habar n-aveam cine este, a precizat Halep. Din secretele marilor campioni ai tenisului. continuă pe Hotnews

Simona Halep a reusit lovitura anului in tenis: Anuntul oficial al WTA (VIDEO)

Simona Halep a reusit lovitura anului 2014 in tenisul feminin, dupa cum a anuntat forul suprem al acestui sport, WTA. Schimbul de mingi dintre Simona si Kirsten Flipkens, de la Cincinnati, finalizat de catre.

Simona Halep deconspira SMS-ul catre Fissette si face noi dezvaluiri

Simona Halep a adus marti noi lamuriri despre colaborarea pe care a avut-o in 2014, cel mai bun an din cariera sa, cu fostul antrenor belgian Win Fissette.

Simona Halep lamureste problemele avute cu fostul sau antrenor: Nu eu l-am angajat pe Wim Fissette!

Simona Halep s-a despartit de fostul sau antrenor, belgianul Win Fissette, ruptura dintre ei parand a scoate la iveala anumite probleme care au fost in trecut.

Simona Halep dezvaluie marele regret din 2014

Simona Halep nu isi poate scoate din cap un meci din 2014 si a vorbit despre el, explicand si acum cum au stat lucrurile.

Simona Halep in tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei

Jucatoarea Simona Halep se pregateste in aceste zile pe terenul acoperit din incinta Federatiei Romane de Fotbal pe unul dintre putinele terenuri de hard din tara.

Simona Halep si-a anuntat obiectivul pentru 2015: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA. 2015 va fi un an.

Simona Halep vorbeste despre obiectivul din 2015

Simona Halep a declarat sambata, la Constanta, ca nu doreste atat sa devina locul 1 mondial, cat sa castige un turneu de Mare Slem.

Simona Halep: Sa castig un turneu de Mare Slem m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Intr-o vizita la Constanta, locul sau de nastere, Simona Halep 3 WTA) a vorbit despre obiectivele pe care le are pentru perioada urmatoare.

VIDEO WTA: Simona Halep a reusit cea mai frumoasa minge a anului in circuit

Simona Halep a avut cel mai urmarit schimb de mingi din 2014, potrivit site-ului WTA, in meciul cu Kirsten Flipkens Belgia), la turneul de la Cincinnati, castigat cu 6-4, 6-2 de ocupanta locului 3 in clasamentul mondial.

Simona Halep: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA, transmite Mediafax. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )