Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep, inainte de batalia cu Cehia: E placut sa joci pentru tara, parca ai mai multa putere

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, inainte de batalia cu Cehia: E placut sa joci pentru tara, parca ai mai multa putere

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a declarat nerabdatoare sa infrunte jucatoarele Cehiei in meciul de FEd Cup programat la sfarsitul saptamanii la Sala Polivalenta din Cluj. continuă pe Adevărul

Simona Halep are probleme de sanatate: Nu stiu cand voi face operatia, este necesara

Prezenta la Cluj-Napoca, pentru meciul de FED Cup contra Cehiei, Simona Halep a dezvaluit ca interventia chirugicala pentru deviatie de sept nu era urgenta. Nu m-am simtit bine in ultima perioada, am avut.

Simona Halep nominalizata la lovitura lunii ianuarie (video)

WTA a nominalizat-o pe Simona Halep alaturi de alte patru jucatore pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie in circuitul mondial.

WTA: Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie, intr-un meci din cadrul Australian Open.

Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii. Cu cine se lupta romanca. Intra si voteaza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie in circuitul profesionist, intr-un meci disputat la turneul de la Sydney. Halep.

FOTO: Simona Halep se pregateste pentru meciul cu Cehia, in primul tur al Grupei Mondiale

Jucatoarea Simona Halep, nominalizata, miercuri, in echipa de Fed Cup a Romaniei, a inceput antrenamentul pentru meciul cu Cehia, care va avea loc in weekend, la Cluj-Napoca, potrivit unei fotografii postate luni dimineata, pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep: Nu stiu cand ma voi mai opera. Vreau o medalie la Jocurile Olimpice

Simona Halep a vorbit, miercuri, despre amanarea operatiei de deviatie de sept si despre planurile pentru anul in curs. Am amanat operatia, nu stiu cand o voi mai face. Voi juca la Doha si Dubai, vreau o medalie la Jocurile Olimpice, a precizat numarul trei mondial, intr-o conferinta de presa sustinuta cu ocazia meciului de FedCup cu Cehia, de pe 6 si 7 februarie 2016.

Simona Halep, incantata de conditiile pentru Fed Cup: A spus ca arata totul foarte bine si ca ii place foarte mult

Jucatoare de tenis Simona Halep s-a declarat incantata de conditiile de care beneficiaza pentru meciul de FED Cup dintre Romania si Cehia care se va disputa intre 6-7 februarie la Cluj.

Simona Halep: Lets start

Aflata dupa Australian Open cu un picior in groapa, Simona Halep este acum in mare verva si a publicat pe retele sociale in mesaj in limba engleza legat de meciul cu Cehia din Fed Cup.

Simona Halep merge la Dubai si Doha

Simona Halep a decis sa continue tenisul si dupa Fed Cupa, fara a se opera inca, pentru a isi apara titlul la turneul WTA de la Dubai.

Simona Halep explica de ce nu se mai opereaza acum si dezvaluie care este obiectivul ei pentru anul 2016

Simona Halep a fost destul de zgarcita in declaratii anul acesta, dar a fost nevoita sa apara in fata presei inaintea meciului de Fed Cup, contra Cehiei, de pe 6-7 februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )