Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep, interviul de dinainte de sferturi la Australian Open: As vrea sa fiu perfecta pe teren (video)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, interviul de dinainte de sferturi la Australian Open: As vrea sa fiu perfecta pe teren (video)

Simona Halep a vorbit in cadrul unei conferinte de presa inainte de meciul din sferturile de finala de la Australian Open. Iata imaginile. continuă pe Online Sport

Australian Open 2015: Fostul antrenor al Simonei Halep ii da sfaturi belgiencei Wickmayer, adversara romancei

Simona Halep va juca la Australian Open 2015 contra jucatoarei din Belgia, Yanina Wickmayer, locul 80 in lume, care in mod normal n-ar trebui sa-i puna probleme romancei.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa o victorie categorica in fata Yaninei Wickmayer

Simona Halep s-a calificat, duminica, pentru al doilea an consecutiv in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Yanina Wickmayer din Belgia, cu 6-4, 6-2. In sferturi Halep o intalneste pe Ekaterina Makarova din Rusia.

Ekaterina Makarova, adversara pentru Simona Halep in sferturi la Australian Open

Pentru un loc in semifinalele de la Australian Open Simona Halep o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, in cazul in care va trece de Yanina Wickmayer.

Simona Halep s-a CALIFICAT in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, duminica dimineata, in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe belgianca Yanina Wickmaier. Halep a.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Yanina Wickmayer cu 6-4, 6-2

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al.

Reverul Simonei Halep, lovitura turneului la Australian Open?

Simona Halep a reusit un rever senzational in meciul de duminica jucat contra belgienceiYanina Wickmayer, in optimile de finala de la Australian Open. Iata-l mai jos.

Maria Sharapova ajunge in sferturi la Australian Open

A doua favorita la castigarea Australian Open, Maria Sharapova, s-a calificat, duminica, in faza sferturilor de finala dupa o victorie in doua seturi la Shuai Peng.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in sferturi cu Ekaterina Makarova (Marti, ora 2:00)

Simona Halep si-a egalat in acest an cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, sferturi de finala, dar poate scrie o noua pagina de istorie pentru tenisul romanesc prin calificarea in semifinale. Halep o intalneste pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10, marti noapte de la ora 2:00 intr-o partida live text pe Onlinesport. ro .

Australian Open, sferturi: Simona Halep va juca impotriva Ekaterinei Makarova in aceasta noapte, de la ora 2:00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni in noaptea de luni spre marti pe sportiva rusa Ekaterina Makarova, numarul 11 mondial, in sferturile de finala ale turneului Australian Open. Site-ul oficial al competitiei anunta ca mciul Halep - Makarova va fi primul meci al zilei de marti de pe Rod Laver Arena, de la ora locala 11:00 2:00 ora Romaniei).

Simona Halep la Australian Open: s-au stabilit ora si terenul pentru meciul din sferturi cu Ekaterina Marakova

Simona Halep e la trei victorii de primul ei turneu de Mare Slem castigat din cariera. Primul pas spre acest obiectiv il poate face, marti, iar organizatorii au anuntat detaliile meciului pe care constanteanca de 23 de ani il va disputa cu adversara ei din Rusia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )