Libnet.ro
UNICEF

09:00

Simona Halep invinsa de Angelique Kerber in semifinale la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Simona Halep invinsa de Angelique Kerber in semifinale la Cincinnati

Simona Halep a intalnit-o, sambata seara live text in aceasta pagina de la 21:30, pe Angelique Kerber pentru un loc in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Cincinnati, dupa o revenire spectaculoasa in meciul cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep, locul 4 WTA, a revenit de la minge de 0-5 in primul set si s-a impus cu 7-5, 6-1, in meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, calificandu-se astfel in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Angelique Kerber, in semifinale (nu inainte de ora 21:30)

Finalista in 2015 la Cincinnati, Simona Halep 4 WTA) o va infrunta pe Angelique Kerber Germania - 2WTA) in semifinalele turneului din categoria Premier. Meciul se va disputa pe Arena Centrala si va putea fi urmarit in direct pe Dolce Sport nu inainte de ora 21:30.

Simona Halep, dupa infrangerea de la Cincinnati: Partea buna e ca m-am batut pana la final pentru fiecare minge

Simona Halep a fost invinsa de germanca Angelique Kerber cu 6-3, 6-4, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), potrivit Digisport. Romanca a analizat disputa contra.

Angelique Kerber, declaratii superbe despre Simona Halep dupa victoria de la Cincinnati

Nemtoaica Angelique Kerber a facut o serie de declaratii superbe dupa victoria in fata Simonei Halep din semifinalele turneului de la Cincinnati. Jucatoarea din Germania a afirmat ca un succes in fata Simonei inseamna ma.

WTA Cincinnati: Simona Halep, invinsa in semifinale (3-6, 4-6 cu Angelique Kerber)

Angelique Kerber Germania - 2 WTA), vicecampioana olimpica si principala favorita, a pus capat seriei de 13 victorii consecutive ale Simonei Halep, invingand-o in semifinalele turneului Premier de la Cincinnati, scor 3-6, 4-6.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Cincinnati (amanat din cauza ploii). Serena Williams sta la mana Simonei

Simona Halep o intalneste, sambata seara live text in aceasta pagina de la 21:30, pe Angelique Kerber pentru un loc in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Cincinnati (21:30). Serena Williams sta la mana Simonei

Simona Halep o intalneste, sambata seara live text in aceasta pagina de la 21:30, pe Angelique Kerber pentru un loc in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Cincinnati (21:30). Serena Williams sta la mana Simonaie

Simona Halep o intalneste, sambata seara live text in aceasta pagina de la 21:30, pe Angelique Kerber pentru un loc in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati.

VIDEO Simona Halep, dupa infrangerea de la Cincinnati: Am fost aproape sa intorc rezultatul, dar m-am trezit prea tarziu

Dupa un meci intrerupt de ploaie, Simona Halep, numarul 4 WTA, a fost invinsa de Angelique Kerber Germania - 2 WTA), scor 3-6, 4-6, si va rata finala turneului Premier de la Cincinnati, faza a competitiei unde a fost eliminata anul trecut de Serena Williams. Halep nu a mai prestat acelasi tenis de calitate cu care ne obisnuise in meciurile anterioare, iar acea revenire uimitoare din confruntarea cu poloneza Agnieszka Radwanska a venit prea tarziu pentru a mai schimba soarta meciului. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Halep si Kerber.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, vineri, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1, relateaza Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )