Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep a invins-o pe Veronika Kudermetova si s-a calificat in optimi la Australian Open 2021!

B1 B1,
Simona Halep a invins-o pe Veronika Kudermetova si s-a calificat in optimi la Australian Open 2021!

Simona Halep merge mai departe la Australian Open 2021. Romanca noastra cauta al treilea trofeu de Grand Slem din cariera. in aceasta dimineata, a invins-o, 6-1, 6-3,pe Veronika Kudermetova, in turul 3 la. continuă pe B1

VIDEO Gestul facut de Simona Halep dupa calificarea in optimi

Halep este in optimi la Melbourne 6-3, 6-1 cu Veronika Kudermetova), iar gestul de la finalul partidei a fost scos in evidenta de organizatori pe site-ul oficial al primului Grand Slam al anului.

Simona Halep, pentru a sasea oara in optimi la Australian Open (Victorie scurta, 6-1, 6-3, cu Veronika Kudermetova)

Simona Halep a facut pasul in optimile de la Australian Open dupa un meci pe care si l-a facut accesibil gratie deplasarii fantastice, a retururilor agresive si variatiei de pe baseline. Favorita numarul doi a trecut de Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3, dupa o partida de o ora si 18 minute. Pentru jucatoarea noastra ar putea urma un duel cu Iga Swiatek, cea care a invins-o categoric la ultima editie de la Roland Garros.

Dominanta! Simona Halep nu pierde timpul cuKudermetova, se califica usor in optimi la Australian Open

Simona Halep 29 de ani 2 WTA) isi continua drumul spre al treilea trofeu de Grand Slam al carierei, in urma unei victorii fara emotii, 6-1, 6-3 cu Veronika Kudermetova, in turul al treilea de la Australian Open,.

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa meciul care a dus-o in optimi - Ce spune despre un posibil duel cu Swiatek

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a trece de Veronika Kudermetova 6-1, 6-3), iar la finalul partidei care a dus-o in optimi a precizat care este arma pe care a imbunatatit-o foarte mult in ultima perioada.

Halep are sansa revansei cuIga Swiatek Cum s-a calificat in optimi cosmarul Simonei de la Roland Garros

Simona Halep o va intalni in optimile de la Australian Open pe Iga Swiatek, jucatoarea impotriva careia a luat doar 3 game-uri in ultima lor partida.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turnelului Australian Open si a invins-o pe rusoaica, Veronika Kudermetova, locul 36 WTA.

Simona Halep in optimi la Australian Open

Victorie fara loc de interpretare pentru Simona Halep in fata rusoaicei Veronika Kudermetova, vineri, la prima lor infruntare in circuitul WTA.

LIVE Simona Halep - Veronika Kudermetova (vineri, 10:00)

Vineri de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine contra rusoaicei Veronika Kudermetova 36 WTA) in turul 3 la Australian Open.

DigiSport: Momentul in care Simona Halep a izbucnit in ras la Melbourne: Ce rol are dragostea?. Raspunsul romancei

Simona Halep s-a calificat, datorita victoriei cu Veronika Kudermetova, 6-1, 6-3, in optimile Australian Open, unde o va intalni pe Iga Swiatek.

Acesta este un dezavantaj pentru mine. Prima reactie a Simonei Halep, in urma victoriei obtinute in fata rusoaicei Veronika Kudermetova, la Australian Open 2021

Simona Halep 29 de ani, 2 WTA) a oferit prima reactie in urma victoriei categorice bifate in fata rusoaicei Veronika Kudermetova 23 de ani, 26 WTA), in turul al treilea de la Australian Open. Jucatoarea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )