Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep isi serbeaza ziua in China. A facut strategia pentru turnee cu un actor din Las Fierbinti!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep isi serbeaza ziua in China. A facut strategia pentru turnee cu un actor din Las Fierbinti!

Simona Halep a plecat spre China, unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing, intreceri de categoria Premier, respectiv Premier Mandatory. continuă pe Adevărul

Simona Halep isi serbeaza ziua in China. Personajul-surpriza cu care s-a vazut la aeroport

Simona Halep a plecat spre China, unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing, intreceri de categoria Premier, respectiv Premier Mandatory, scrie adevarul. ro. La Wuhan o va prinde si ziua ei, SImona.

Veste excelenta pentru Simona Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost desemnata a patra favorita a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, care va incepe luni,.

Simona Halep revine in circuit la Wuhan. N-a trecut de turul 3 la precedentele doua editii

Aflata in cautarea unui loc la Turneul Campioanelor din Singapore, jucatoarea Simona Halep revine in circuit saptamana viitoare la Wuhan Open in China.

Decizie importanta luata de Simona Halep in perspectiva turneului de la Wuhan, care incepe saptamana viitoare

Simona Halep n-a mai participat la turneul de la Tokyo, din cauza unei accidentari, si va lua startul saptamana viitoare la Wuhan, in China.

Posibil duel romanesc la Wuhan. Simona Halep intra direct in turul al doilea

Simona Halep si Irina Begu se afla pe tabloul principal al turneului de la Wuhan, acolo unde astazi si-au aflat adversarele din primul tur.

Simona Halep: Imi doresc sa inchei anul pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep a parasit Romania cu directia Asia, acolo unde va participa, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan. Ma simt bine acum, mi-am incarcat bateriile. Imi doresc sa termin anul in top 3, a precizat sportiva nascuta la Constanta.

Cred ca e timpul ca Simona Halep sa ia o pauza: Tenismena, criticata de jurnalistii americani

Desi se afla pe locul 5 in topul WTA, Simona Halep nu a reusit niciodata sa castige un turneu de Grand Slam. Acest fapt il face pe jurnalistul american Peter Bodo sa afirme ca ar fi indicat ca tenismena.

ANALIZA De ce nu poate fi socotita Simona Halep nici in 2016 o jucatoare de top din istoria tenisului mondial

Simona Halep a avut pana acum un an destul de bun, cu trei turnee castigate, dar si cu o problema care tinde sa devina cronica in cariera ei.

Simona Halep si-a aflat programul la Wuhan. Posibil duel cu o alta romanca

Simona Halepsi-a aflat programul de la Wuhan, turneu la care ar putea debuta impotriva unei alte romance, noteaza Ziare. com. Potrivit tragerii la sorti a meciurilor, Simona nu va evolua in turul I, urmand a.

Radu Banciu, despre ziua de nastere a fostului premier: isi sarbatorea ziua imediat cum incepea scoala. Probabil ca de acolo i se trage lui Victor Ponta, cel mai mare chiulangiu din politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul premier Victor Ponta a implinit 44 de ani. Victor Ponta isi sarbatorea ziua.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )