Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep joaca in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18.00

Antena3 Antena3,
Simona Halep joaca in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe arena Arthur Ashe, conform programului. continuă pe Antena3

VIDEO Cum au evoluat Novak Djokovic si Rafael Nadal in primul tur de la US Open - Ibericul a alergat de aproape cinci ori mai mult decat sarbul

Novak Djokovic si-a respectat statutul de mare favorit in partida cu Joao Souza, liderul mondial avand nevoie de o ora si 11 minute pentru a-l invinge pe brazilian. Rafael Nadal favorit opt) a aratat un joc solid in meciul cu Borna Coric locul 33 ATP). Intra in material pentru a vedea rezumatele partidelor jucate de Nole si Rafa in primul tur de la US Open.

Simona Halep debuteaza, marti, in primul tur la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe arena Arthur Ashe.

LIVE TEXT Simona Halep - Marina Erakovici: ora 18.00. Romanca ia startul la US OPEN

Simona Halep, 2 WTA si a doua favorita, o intalneste pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, 99 WTA, marti, in primul tur la US Open. Romanca va juca pentru prima cu Erakovici.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic (de la ora 18:00) - Programul jucatoarelor noastre

Simona Halep va debuta astazi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul doi, Halep o va intalni pe Marina Erakovic, din Noua Zeelanda, locul 99 WTA. Meciul va fi primul al zilei de pe Arthur Ashe, va incepe la ora 18:00 si va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic (de la ora 18:00)

Simona Halep deschide seria meciurilor de marti de pe Arthur Ashe, numarul doi mondial intalnind-o pe Marina Erakovic Noua Zeelanda, locul 99 in clasamentul WTA), in turul intai de la US Open ultimul turneu de Grand Slam al anului). Eliminata in turul trei in 2014, Simona are 130 de puncte de aparat. Meciul este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, declaratie inainte de debutul US Open: Ma simt bine

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, scrie Mediafax. in primul rand sunt bine, ma simt bine fizic,.

Monica Niculescu si-a aflat adversara din primul tur la US Open

Monica Niculescu, singura jucatoare din Romania care va juca in primul tur la US Open impotriva unei adversare din calificari, a aflat sambata impotriva cui va evolua la Grand Slam-ul din New York.

Simona Halep, victorie convingatoare la inceput de US Open

Cap de serie numarul 2, Simona Halep a deschis ziua secunda la US Open pe arena centrala Arthur Ashe contra Marinei Erakovic din Noua Zeelanda, o jucatoare de pe locul 99 mondial.

Monica Niculescu si-a aflat adversara din primul tur al US Open

Monica Niculescu, locul 40 WTA, o va intalni in primul tur la US Open pe sportiva rusa Alexandra Panova, numarul 132 mondial, venita din calificari, anunta Mediafax. Niculescu si Panova au mai fost adversare o.

Simona Halep: Daca nu ajung in finala la US Open, imi doresc sa castige Serena Williams. Ma simt bine fizic si chiar am o bucurie ca sunt pe teren

Cap de serie numarul doi la US Open, Simona Halep a vorbit despre participarea la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Daca nu ajung in finala, imi doresc sa castige Serena Williams, dar daca ajung, imi doresc sa castig eu. Ma simt bine fizic, a precizat Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )