Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep: Mi-am regasit stilul si sunt mai increzatoare

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Mi-am regasit stilul si sunt mai increzatoare

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, dupa ce s-a calificat in sferturile turneului de la Indian Wells, ca s-a luptat pentru fiecare minge in fata Karolinei Pliskova si ca este . continuă pe Antena3

Simona Halep: Mi-am regasit stilul

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Indian Wells dupa cel mai bun meci reusit la turneului WTA Premier din California. Iata mai jos ce a declarat jucatoarea noastra in urma succesului in doua seturi.

Indian Wells: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 5-7, 6-1, 6-1/ Pentru a doua oara in semifinale

Simona Halep a reusit sa se califice pentru a doua oara consecutiv) in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Carla Suarez Navarro. Dupa un prim set in care a avut o evolutie ezitanta a pierdut cu 7-5), Simona si-a regasit ritmul in urmatoarele doua, castigate categoric cu un dublu 6-1. Victoria Simonei Halep a venit dupa un meci care a durat o ora si 54 de minute.

Vesti bune pentru Simona Halep: a scapat de trei jucatoare de elita, care au fost eliminate de la Indian Wells

Simona Halep va juca marti noaptea impotriva Karolinei Pliskova, pe care, daca o va inginge, se va califica in sferturile competitiei californiene. Drumul romancei spre finala este facilitat, insa, de cateva rezultate surprinzatoare ale caror protagoniste sunt cateva jucatoare din top 10 mondial.

CTP, despre calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Indian Wells: Nevastuica Navarro, mai periculoasa decat girafaPliskova

Simona Halep si-a asigurat, in noaptea de marti spre miercuri, prezenta in sferturile de finala de la Indian Wells. Romanca a invins-o pe jucatoarea ceha KarolinaPliskova, urmand sa se dueleze cu sportiva spaniola Carla Suarez Navarro.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-4, 6-4 cu Pliskova. Urmeaza cea mai dificila adversara

Indian Wells 2015. Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, joaca, in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 24. 00, impotriva Karolinei Pliskova, a 14-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

VIDEO Simona Halep, lovitura meciului cu Varvara Lepchenko - Aplaudata la scena deschisa de publicul de la Indian Wells

Simona Halep a invins-o pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Favorita numarul trei, Halep a reusit si cel mai frumos punct al partidei.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in optimi la Indian Wells

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep, luni dimineata in Romania, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de finala la Indian Wells, primul turneu WTA Premier al anului.

Ziua surprizelor la Indian Wells. Simona Halep scapa de cateva nume grele

Duminica a fost ziua surprizelor in turneul feminin de la Indian Wells, mai multe favorite parasind competitia in turul al 3-lea. Simona Halep stie cu cine va juca in optimi dupa ce a invins-o pe Varvara Lepchenko.

LIVETEXT Simona Halep la Indian Wells. Halep - Suarez Navarro, in sferturi. Romanca egaleaza, 1-1 la seturi

Simona Halep intra iarasi pe teren la Indian Wells, in aceasta seara. Romanca joaca la aceasta ora, in sferturi, cu Carla Suarez Navarro Spania, 13 WTA).

Simona Halep la Indian Wells. Romanca s-a calificat in semifinale, dupa ce-a invins-o pe Suarez Navarro. O astept pe Serena

Simona Halep la Indian Wells a ajuns in semifinale, egalandu-si performanta de anul trecut. in sferturi, romanca a invins-o pe Suarez Navarro. Desi a pierdut primul set, Halep le-a castigat foarte clar pe urmatoarele si ar putea juca in penultimul act chiar impotriva Serenei Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )