Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep: Nu-mi doresc sa ajung acum numarul unu mondial

Online Sport Online Sport,
Simona Halep: Nu-mi doresc sa ajung acum numarul unu mondial

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul 3 la turneul de la Roma si dupa victoria cu Alison Riske a vorbit despre ce s-a intamplat la Madrid si care sunt aspiratiile sale pentru viitor. continuă pe Online Sport

Simona Halep, inainte de primul meci de la Roma: Nu simt nicio presiune. Si anul trecut am fost pe locul doi, e normal sa fiu acolo

In acesta saptamana va avea loc turneul Premier de la Roma, competitie unde Simona Halep va fi cap de serie numarul doi. Nu simt nicio presiune. Si anul trecut am fost pe locul doi. Am castigat multe meciuri anul acesta, e normal sa fiu acolo, a precizat Halep pentru site-ul oficial al competitiei italiene.

WTA Roma: Simona Halep vs Alison Riske 6-3, 6-0/ La pas in optimi

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut o evolutie sigura cu Alison Riske SUA - 45 WTA): victorie cu 6-3, 6-0 in doar o ora si un minut. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Roma. In urmatorul meci, Simona o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Venus Williams favorita 14) si Elina Svitolina 19 WTA).

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, va juca in optimile turneului Premier 5 de la Roma impotriva americancei Venus Williams, a 14-a favorita, sora liderului mondial Serena.

Roma 2015: Simona Halep, in turul al treilea, dupa ce a trecut de Riske, scor 6-3, 6-0

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in turul al treilea al turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a eliminat-o pe americanca Alison Riske, 45 WTA, cu scorul de 6-3, 6-0.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

Simona Halep la Roma: romanca a debutat cu o victorie clara la dublu. Dulgheru a batut-o pe Doi in trei seturi

Turneul de la Roma are semne bune pentru Simona Halep. Spre deosebire de Stuttgart, unde a fost invinsa in primul meci la dublu, acum ea s-a distrat alaturi de partenera ei, Francesca Schiavone Italia, 81 WTA).

Simona Halep la Roma: adversar-surpriza pentru jucatoarea noastra

Simona Halep debuteaza marti la Roma contra unei jucatoare pe care nu a mai intalnit-o pana acum: Alison Riske, o tenismena din SUA de 24 de ani.

Simona Halep la Roma: va juca in optimi cu Venus Williams. Fostul lider mondial are 3-0 la meciuri directe cu Simona

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams, cap de serie 14 si locul 16 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, si o va intalni pe Simona Halep.

Simona Halep la Roma/ S-au stabilit orele de incepere ale meciurilor de joi. Halep joaca doua meciuri intr-o zi

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Roma.

Simona Halep la Roma: s-au stabilit orele de incepere ale meciurilor de joi. Halep joaca doua meciuri intr-o zi

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Roma.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )