Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Roma si rateaza astfel sansa de a urca pe locul 3 in clasamentul mondial

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a pierdut finala turneului de la Roma si rateaza astfel sansa de a urca pe locul 3 in clasamentul mondial

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 4 WTA, a fost invinsa de sportiva ucraineana Elina Svitolina, locul 11 WTA si favorita 8, in finala turneului de la Roma, si a ratat sansa de urca pe locul trei in ierarhia tenisului feminin. continuă pe Adevărul

Simona Halep joaca finala turneului WTA de la Roma, impotriva Elinei Svitolina

ACTUALIZARE 11:24 Halep despre cheia parcursului sau bun la Roma: increderea, simt jocul, sunt in forma, mananc ciocolata Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat ieri ca pentru ea cheia parcursului bun din aceasta saptamana este reprezentata de mai multi factori: increderea, simt jocul, sunt in forma, nu am accidentari, mananc ciocolata, totul este placut. *ACTUALIZARE 11:12 Elina Svitolina, adversara Simonei Halep in finala turneului de la Roma ------------ Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat ieri in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a intrecut-o pe olandeza Kiki Bertens, cu scorul de 7-5, 6-1.

VIDEO. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Roma

Simona Halep a pierdut, duminica, finala turneului WTA de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina locul 11 WTA).

Simona Halep, in finala la Roma! A trecut in doua seturi de Kiki Bertens!

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa victoria cu 7-5, 6-1in fata lui Kiki Bertens, numarul 20 WTA. Meciul a durat o ora si 17 minute. Halep a ajuns astfel la a.

Simona Halep, in finala turneului WTA de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat ieri in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a intrecut-o pe olandeza Kiki Bertens, cu scorul de 7-5, 6-1.

Simona Halep, in finala turneului WTA de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a intrecut-o.

Elina Svitolina va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Roma

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, numarul 11 mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Roma, in care o va intalni pe Simona Halep.

Svitolina, adversara Simonei Halep in finala turneului de la Roma, dupa ce Muguruza a abandonat in semifinale

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 11 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Roma, faza in care o va intalni pe Simona Halep, locul 4 WTA. Svitolina a beneficiat in semifinale, sambata, de abandonul sportivei spaniole Garbine Muguruza, numarul 7 mondial.

Simona Halep e in sferturile turneului de la Roma. Romanca a terminat fulminant partida cu Ana Pavliucenkova

Simona Halep continua evolutiile bune pe zgura si dupa ce a castigat turneul de la Madrid, s-a calificat in sferturi la Roma.

Miza mare pentru Simona Halep. Ce poate obtine constanteanca daca invinge in finala turneului de la Roma

Simona Halep joaca azi, de la ora 14. 00, in finala turneului de la Roma, iar o victorie ii poate aduce un avantaj foarte important.

Simona Halep in finala de la Roma dupa a 12-a victorie pe zgura

La a treia incercare Simona Halep trece de semifinale la Roma si va juca in premiera cu trofeul pe masa in turneul din capitala Italiei, dupa ce sambata a reusit a 12-a victorie pe zgura. Nicio alta jucatoare n-a mai reusit o asemenea performanta in acest sezon. Doar Kristina Mladenovic tine pasul cu Simona, avand 11 succese pe cea mai lenta suprafata din tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )