Libnet.ro
UNICEF

14:31

Simona Halep a plans dupa meciul cu Sarapova

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a plans dupa meciul cu Sarapova

Simona Halep a precizat ca a incercat de la inceputul meciului sa fie relaxata si sa puna presiune pe parcursul jocului . continuă pe România Liberă

Roland Garros: Simona Halep, invinsa dupa o finala superba de Maria Sharapova (4-6, 7-6(5), 4-6)

Simona Halep a ratat sansa de a ridica deasupra capului trofeul de la Roland Garros, jucatoarea noastra fiind invinsa in finala competitiei de Maria Sharapova. Meciul de pe Philippe Chatrier a fost unul spectaculos, cu accente dramatice pe alocuri. A fost 6-4, 6-75) si 6-4 pentru jucatoarea din Rusia, dupa trei ore si doua minute de joc. A fost al doilea succes al Mariei pe zgura de la Paris.

Simona Halep: Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze

Simona Halep a declarat ca a plans in primele minute de dupa finala de la Roland Garros, pierduta in fata Mariei Sarapova. Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze.

Finala de la Roland Garros: Simona Halep, invinsa de Maria Sarapova in 3 seturi, dupa 3 ore de joc!

Simona Halep si Maria Sarapova au oferit o finala admirabila la Roland Garros. Rusoaica s-a impus extrem de dificil, cu 6-4, 6-7, 6-4!.

Finala de la Roland Garros: Simona Halep, invinsa de Maria Sarapova in trei seturi, dupa trei ore de joc

Simona Halep si Maria Sarapova au oferit o finala admirabila la Roland Garros. Rusoaica s-a impus extrem de dificil, cu 6-4, 6-7, 6-4.

Boris Becker: Respect Simona Halep!

Simona Halep a pierdut finala cu Maria Sarapova dar nu s-a fpcut de ras in fata rusoaicei. Numele mari ale tenisului mondial o felicita pe romanca pentru jocul exceptional facut pe zgura de la Roland Garros.

Hagi, despre Simona Halep: Sper sa ajunga cat mai sus, chiar numarul unu mondial

Fostul international Gheorghe Hagi a fost printre primii oameni din sportul romanesc care a felicitat-o pe Simona Halep, joi, dupa calificarea istorica in finala de la Roland Garros. Drumul Simonei Halep e de succe.

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, dupa 4-6, 7-6 (5), 4-6 cu Maria Sarapova: Romanca a plans la finalul meciului

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, dupa 4-6, 7-6 (5), 4-6 cu Maria Sarapova. Romanca a plans la finalul meciului (VIDEO)

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep, in finala la Roland Garros! 10 lucruri simple despre meciul de astazi cu Maria Sarapova

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc astazi ora 16. 00, Eurosport 2 si Antena 3), in finala de la Paris a Roland Garrosului. Meciul e si livetext pe www. adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep - Maria Sarapova, in finala de la Roland Garros! Simona va fi sustinuta puternic, sunt sute de stegulete tricolore pe arena centrala

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc in finala Grand Slamului de la Paris, partida care este programata incepand cu ora 16. Meciul e in direct pe Eurosport, pe Antena 3 si in format livetext pe adevarul. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )