Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, prima reactie dupa infrangerea de la Roma

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima reactie dupa infrangerea de la Roma

Simona Halep a pierdut finala turneului WTA de la Roma, contra Elinei Svitolina 11 WTA), in trei seturi, 6-4/5-7/1-6 si ratat ocazia de a reveni pe locul al treilea mondial. Dupa un un start de set foarte bun. continuă pe Antena3

Simona Halep in finala de la Roma dupa a 12-a victorie pe zgura

La a treia incercare Simona Halep trece de semifinale la Roma si va juca in premiera cu trofeul pe masa in turneul din capitala Italiei, dupa ce sambata a reusit a 12-a victorie pe zgura. Nicio alta jucatoare n-a mai reusit o asemenea performanta in acest sezon. Doar Kristina Mladenovic tine pasul cu Simona, avand 11 succese pe cea mai lenta suprafata din tenis.

Simona Halep, despre evolutia din finala de la Roma: M-a durut glezna si inca ma doare cand merg. Nu puteam sa alerg, de aceea nu am facut nimic in setul trei

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 4 WTA, a declarat ca nu a putut sa faca nimic in setul trei al finalei de la Roma, cu Elina Svitolina, deoarece nu putea sa alerge, avand dureri la glezna. Ea a precizat, in conferinta de presa de dupa meci, ca nu simte ca ar avea o accidentare grava, insa va trebui sa faca un control, si isi doreste sa se refaca rapid pentru participarea la Roland Garros.

Simona Halep, calificata in sferturi la Roma VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de.

WTA Roma: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 4-6, 6-0/ Halep, in sferturi la Foro Italico

Fara setul al doilea unul in care a gresit mult, a fost nervoasa peste masura si i-a permis adversarei sa isi puna in valoare forta fizica), Simona Halep ar fi stat putin pe teren in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA), intr-o disputa din turul trei al turneului Premier 5 de la Roma. Simona a fost la un nivel inalt in primul si al treilea set 6-1, 6-0), insa oscilanta in al doilea pierdut cu 6-4). In sferturi, Halep va da peste Anett Kontaveit locul 68 WTA, venita din calificari) - jucatoare care le-a eliminat pana acum, printre altele, pe Angelique Kerber si Mirjana Lucic-Baroni. Se actualizeaza.

Simona Halep, provocata de adversara din finala turneul de la Roma! Elena Svitolina i-a aruncat manusa romancei

Simona Halep o va intalni pe Elina Svitolina in finala turneului de la Roma, partida programata azi, de la ora 14.

Simona Halep, provocata de adversara din finala turneului de la Roma! Elena Svitolina i-a aruncat manusa romancei

Simona Halep o va intalni pe Elina Svitolina in finala turneului de la Roma, partida programata azi, de la ora 14.

LIVE Text Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 0-0

Simona Halep va incerca sa se califice in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, insa pentru acest lucru trebuie sa o invinga pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA). Disputa va fi a doua a zilei de pe arena Pietrangeli. Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

LIVE Text Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 4-3

Simona Halep va incerca sa se califice in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, insa pentru acest lucru trebuie sa o invinga pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA). Disputa va fi a doua a zilei de pe arena Pietrangeli. Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

Simona Halep joaca finala turneului WTA de la Roma, impotriva Elinei Svitolina

ACTUALIZARE 11:24 Halep despre cheia parcursului sau bun la Roma: increderea, simt jocul, sunt in forma, mananc ciocolata Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat ieri ca pentru ea cheia parcursului bun din aceasta saptamana este reprezentata de mai multi factori: increderea, simt jocul, sunt in forma, nu am accidentari, mananc ciocolata, totul este placut. *ACTUALIZARE 11:12 Elina Svitolina, adversara Simonei Halep in finala turneului de la Roma ------------ Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat ieri in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a intrecut-o pe olandeza Kiki Bertens, cu scorul de 7-5, 6-1.

Simona Halep pentru a treia oara in semifinale la Roma (rezumat VIDEO)

Dupa 2013 si 2015, Simona Halep va evolua din nou in penultimul act al turneului WTA de la Roma, dupa ce vineri a invins-o pe Anett Kontaveit in sferturile de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )