Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep s-a relaxat la manichiura in ziua libera de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep s-a relaxat la manichiura in ziua libera de la Australian Open

Intre doua antrenamente, Simona Halep a profitat de ziua libera de la Australian Open pentru a se rasfata la o sesiune de manichiura. Dumnica revine pe teren si o intalneste de la ora 10:00 pe Yanina Wickmayer in optimile de finala. continuă pe Online Sport

Australian Open Simona Halep trece de Bethanie Mattek-Sands 6-4, 7-5/ Simona a dominat autoritar, dar s-a complicat pe final

Simona Halep, favorita numarul 3, a invins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA), scor 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile Australian Open alaturi de Irina Begu. Halep a dominat autoritar partida, a facut adesea spectacol, dar s-a relaxat prea usor in setul doi si i-a permis americancei sa revina de la 5-1, sa egaleze si sa puna presiune. Serviciul a fost insa la inaltime si Simona nu i-a mai dat nicio speranta lui Mattek-Sands pe final de set.

LIVE score Australian Open Simona Halep- Bethanie Mattek-Sands 6-4, 5-1/ Simona face spectacol

Simona Halep, favorita numarul 3, o intalnteste la aceasta ora pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA). Setul I Simona a inceput mai greu partida, dar, ajutata de un serviciu foarte bun si de greselile adversarei, a pus repede stapanire pe joc si a castigat primul set cu 6-4. Setul II5-1 Spectacol facut de Halep. Atac din alergare si un stop superb la fileu. Game castigat cu un passing shot de efect4-1 Simona mai face un break, domina autoritar si nu-i lasa nicio speranta adversarei. Live score A Seppi - R. Federer 6-4, 2-3.

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open. Halep va juca in faza ur.

VIDEO Imagini inedite din 2006 cu Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu au fost protagonistele unui material realizat de TVR in 2006. Imagini de colectie si un interviu cu Simona Halep la 15 ani.

Simona Halep, locul al treilea intre cei mai buni sportivi din Balcani in 2014

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani in anul 2014, ancheta realizata de agentia bulgara BTA. Simona.

Mats Wilander: Simona Halep este un Novak Djokovic feminin

Fostul mare campion suedez de tenis Mats Wilander a afirmat, miercuri, ca Simona Halep este un Novak Djokovic feminin, relateaza Agerpres. Afirmatiile lui Wilander au venit imediat dupa ce Simona Halep a invins-o pe.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open

Simona Halep s-a calificat in turul 3 al Australian Open, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, informeaza Mediafax. Halep, locul 3 WTA, s-a impus in meciul disputat.

Australian Open: Simona Halep vs Jarmila Gajdosova 6-2, 6-2/ La pas in turul trei

De o ora si sapte minute a avut nevoie Simona Halep pentru a o invinge pe Jarmila Gajdosova Australia - locul 62 WTA), scor 6-2, 6-2, victorie in urma careia Simona s-a calificat in turul trei de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Bethanie Mattek-Sands SUA - locul 258 WTA).

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 5:30 a diminetii. Daca trece de aceasta Halep o va intalni in optimi pe Yanina Wickmaier din Belgia, jucatoare care a eliminat-o in trei seturi pe Sara Errani.

Simona Halep, declaratie simpatica despre Rafa Nadal: Stiam ca va castiga

Simona Halep a trecut de Jarmila Gajdosova si ajunge in turul 3 la Australian Open dupa un meci mai usor decat cel din primul tur. Halep a asteptat mai bine de patru ore pentru ca Rafael Nadal sa-si termine meciul, insa spune ca nu a avut nicio emotie in ceea ce-l priveste pe spaniol.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )