Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep a urmarit cu sufletul la gura finala US Open. Ce a vrut sa vada romanca

Antena3 Antena3,
Simona Halep a urmarit cu sufletul la gura finala US Open. Ce a vrut sa vada romanca

Simona Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa ce jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber s-a impus sambata in finala US Open in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, in 2 ore. continuă pe Antena3

Simona Halep le inchide gura rautaciosilor. Ce a postat pe Instagram, dupa infrangerea de la US Open

Simona Halep nu si-a pierdut optimismul, in ciuda infrangerii in fata Serenei Williams, in sferturile de finala ale turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului. Pentru.

Simona Halep, eliminata dramatic de Serena Williams de la US Open in urma unui meci incredibil. Cea mai buna jucatoare din lume a aplaudat-o la finalul jocului: A facut ce trebuia sa faca, sa lupte pentru fiecare minge

Simona Halep a fost eliminata din cadrul turneului de la US Open de liderul mondial Serena Williams. Halep a pierdut cu scorul de 2-6, 6-4, 3-6 la capatul unui meci excelent in care a reusit sa.

Simona Halep, o noua lovitura financiara! Cati bani a castigat la US Open

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la US Open, dupa un meci dramatic cu Serena Williams. Romanca de 24 de ani a avut parte insa si de o veste buna. A castigat aproape.

Calcule: Simona Halep la mana Serenei Williams pentru a ramane pe locul 5 mondial

Infrangerea suferita in sferturi de finala la US Open o face vulnerabila pe Simona Halep in clasamentul WTA, unde jucatoarea noastra ar putea pierde pozitia a 5-a ocupata in prezent.

US Open: Serena Williams vs Simona Halep 6-2, 4-6, 6-3/ Halep, eliminata in sferturi - Serena, masina de servit

Simona Halep a reusit in setul doi al partidei cu Serena Williams din sferturile de finala de la US Open) poate cel mai bun tenis al sau, jucatoarea nascuta la Constanta avand momente in care a dominat-o pe sportiva care se afla pe locul intai in lume. Nu a fost insa suficient: Serena a servit in nenumarate randuri precum in circuitul masculin a bifat 18 asi), iar victoria i-a revenit dupa doua ore si 14 minute scor 6-2, 4-6, 6-3). In urma acestui rezultat, Halep ramane cu o singura victorie impotriva Serenei, in noua intalniri directe.

Simona Halep: trei turnee, un milion de euro!

Simona Halep, locul 5 WTA, a incheiat circuitul american cu un sfert de finala la US Open si cu o mica avere in conturi.

Simona Halep la revenirea in tara: Nu este o surpriza ca Serena a pierdut primul loc

Simona Halep a revenit, vineri, in Romania dupa turneul de la US Open, unde a fost eliminata de Serena Williams in faza sferturilor de finala. Numarul 5 WTA a declarat ca nu este o surpriza ca Serena a pierdut primul loc in clasamentul mondial, americanca fiind invinsa de Karolina Pliskova 11 WTA) in semifinale.

Simona Halep participa la turneul de la Tokyo

Oprita de Serena Williams in sferturi de finala la US Open, Simona Halep trece Oceanul Pacific pentru a evolua saptamana viitoare la turneul WTAde la Tokyo.

Simona Halep, elogiata de presa internationala in ciuda faptului ca a pierdut din nou in fata veteranei Serena Williams: O confruntare titanica

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, in sferturile de finala ale US Open.

Detaliul important pe care Serena Williams l-a observat la Simona Halep

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa, noaptea trecuta, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de Serena Williams, locul 1 WTA, in sferturile de finala ale US Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )