Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep, victorie magnifica la Montreal

Antena3 Antena3,
Simona Halep, victorie magnifica la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, vineri, dupa ce a trecut in tr. continuă pe Antena3

Simona Halep, victorie autoritara cu Daria Gavrilova in turul 2 la Montreal (video)

Pusa in garda de infrangerea suferita in acest an la Roma in fata rusoaicei cu pasaport australian, Simona Halep nu i-a lasat nicio sansa Dariei Gavrilova in meciul de marti noapte.

Simona Halep, victorie autoritara cu Daria Gavrilova in turul 2 la Montreal

Pusa in garda de infrangerea suferita in acest an la Roma in fata rusoaicei cu pasaport australian, Simona Halep nu i-a lasat nicio sansa Dariei Gavrilova in meciul de marti noapte.

Monica Niculescu si Simona Halep, invingatoare la dublu la Montreal

Prezente la turneul WTA de la Montreal, Simona Halep si Monica Niculescu fac pereche in competitia de dublu, unde au debutat cu dreptul.

Simona Halep impresioneaza la Montreal si explica: Am schimbat ceva chiar inaintea turneului

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Montreal atat la simplu, cat si la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Adversara incomoda pentru Simona Halep in primul meci la Montreal

Simona Halep debuteaza marti noapte in proba de simplu a turneului de la Montreal si nu are deloc o misiune facila in partida din turul al doilea.

Simona Halep revine fabulos cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinale

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dupa o victorie in trei seturi obtinuta in fata rusoaicei Svetlana Kuznetsova, a 11-a jucatoare a lumii.

Simona Halep, in optimi la Montreal dupa o victorie-fulger! Favoritele cad pe capete, sansa mare pentru romanca

Simona Halep a acces in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Daria Gavrilova, din Australia, locul 45 WTA, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep, in semifinalele turneului WTA de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, vineri, dupa ce a trecut in trei seturi de rusoaica Svetlana Kuznetova, cu 3-6, 6-1, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova Cehia), informeaza Agerpres.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut fara emotii de Karolina Pliskova

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut de Karolina Pliskova in doua seturi. Simona nu a avut emotii cu jucatoarea numarul 17 WTA si a invins-o cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )