Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep vorbeste despre reintalnirea cu zgura: Trebuie sa-mi reamintesc stilul

Online Sport Online Sport,
Simona Halep vorbeste despre reintalnirea cu zgura: Trebuie sa-mi reamintesc stilul

De la turneul castigat in iulie 2014 la Bucuresti jucatoarea Simona Halep n-a mai disputat niciun meci pe zgura. continuă pe Online Sport

Simona Halep, despre criticile care i-au fost aduse dupa FedCup: Toate lucrurile spuse despre mine m-au afectat. N-am facut alegerea asta pentru un Porsche

Romania a invins Canada si s-a calificat in Grupa Mondiala a FedCup. Tricolorele nu s-au putut baza pe Simona Halep, numarul trei mondial alegand sa se antreneze pentru sezonul pe zgura. Criticata din multe parti, Simona a raspuns: Nu m-am dus la Stuttgart pentru un Porsche, am facut-o strict pentru cariera mea. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep, inainte de meciul cu Muguruza: Am nevoie de un meci pe zgura, sa-mi reamintesc stilul. Ai mai mult timp sa gandesti, este o suprafata lenta

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, la Stuttgart, intr-o conferinta de presa, ca are nevoie de un meci pentru a se reacomoda cu jocul pe zgura, dupa ce a evoluat foarte mult in acest an pe suprafete rapide, informeaza agentia DPA.

Posibilele adversare pentru Simona Halep la Stuttgart

Simona Halep incepe in aceasta saptamana sezonul pe zgura la turneul de la Stuttgart, unde are primul tur liber fiind favorita numarul 2.

Adversar de cosmar pentru Simona Halep la Stuttgart. Romanca trebuie sa-si depaseasca un complex important

Marea absenta a Romaniei de la partida de FED Cup Canada - Romania, Simona Halep, va lua startul saptamana viitoare, la turneul de la Stuttgart.

Simona Halep, despre gestul lui Eugenie Bouchard: Eu nu as fi facut asa ceva

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a vorbit despre gestul canadiencei Eugenie Bouchard de a nu-i strange mana Alexandrei Dulgheru la tragerea la sorti de la Fed Cup, subliniind ca totul tine de educatia fiecaruia si ca ea nu ar fi facut niciodata asa ceva, informeaza Mediafax citand Dolce Sport.

Simona Halep ar putea ajunge pe locul doi mondial, dupa turneul de la Stuttgart

Simona Halep ar putea urca pe locul doi in lume in locul Mariei Sarapova dupa turneul de la Stuttgart. Anuntul a fost facut pe site-ul oficial WTA intr-un articol despre lupta dintre cele doua sportive pentru.

Simona Halep: Nu m-am dus la Stuttgart pentru un Porsche, am facut-o strict pentru cariera mea

Simona Halep, numarul trei mondial, a reactionat din nou dupa ce a fost criticata ca nu a participat la Fed Cup si a ales participarea la turneul de Stuttgart. Criticata de multi pentru alegerea facuta, Simona.

LIVE Simona Halep-Garbine Muguruza in turul 2 la Stuttgart (21:00)

Simona Halep revine in circuit, miercuri seara, in turul 2 de la Stuttgart, unde o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania.

Live Text Stuttgart 2015. Simona Halep - Garbine Muguruza: miercuri, ora 21.00

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, va juca, miercuri, impotriva ibericei Garbine Muguruza, 20 WTA, in turul al doilea al turneului Premier de la Stuttgart, Germania. Cele doua se vor intalni pentru a treia oara in cariera.

Live Text Stuttgart 2015. Simona Halep - Garbine Muguruza: miercuri, ora 21.40

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, va juca, miercuri, impotriva ibericei Garbine Muguruza, 20 WTA, in turul al doilea al turneului Premier de la Stuttgart, Germania. Cele doua se vor intalni pentru a treia oara in cariera.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )