Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Maya Teodoroiu, o noua varianta pentru Curtea Constitutionala in locul lasat liber de Iulia Motoc

Hotnews Hotnews,
 Simona Maya Teodoroiu, o noua varianta pentru Curtea Constitutionala in locul lasat liber de Iulia Motoc

Simona Maya Teodoroiu, actualmente secretar de stat in Ministerul Justitiei, este o noua varianta luata in discutie in interiorul USL pentru ocuparea postului vacantat la Curtea Constitutionala de Iulia Motoc, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Variantele anterioare in USL au fost Ioan Chelaru si Corina Dumitrescu. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Cine ii va lua locul Iuliei Motoc la Curtea Constitutionala

Senatorul PSD Ioan Chelaru ar fi favorit pentru locul ramas liber la Curtea Constitutionala dupa ce va pleca Iulia Motoc. Premierul Victor Ponta a fost, luni, la presedintele Senatului, Crin Antonescu, si au.

Curtea Constitutionala da Parlamentului test de integritate.

Prin decizia data in cazul senatorului PNL Akos-Daniel Mora, Curtea Constitutionala obliga Senatul nu doar sa supuna votului plenului situatia liberalului gasit incompatibil, ci si sa clarifice, printr-o lege, sanctiunile care pot fi aplicate demnitarilor in caz de conflict de interese sau incompatibilitate. Ramane de vazut daca actuala majoritate va pica sau nu testul de integritate. Senatorul PNL Akos-Daniel Mora a fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pe 20 aprilie .

Noi achizitii de lux la Curtea Constitutionala: Mape din piele naturala, in valoare de 1.700 de lei fiecare

Judecatorii Curtii Constitutionale s-au innoit la sfarsitul lunii trecute. Mai exact, si-au cumparat noua mape de birou din piele, scrie Ring. Mapele sunt din piele naturala, sunt inscriptionate cu sigla.

Politic Show: Ponta minte si la Euronews. A uitat sa-i pomeneasca pe Silaghi si Raducu; Planurile USL, incurcate de Curtea Constitutionala; Zgonea si Antonescu, obligati sa isi faca analizele medicale anuale, la fel ca presedintele Romaniei

Un deputat PPDD s-a documentat 7 zile in Argentina pentru productii agricole record in Ialomita. Deputatul PPDD Mario Caloianu a vizitat, in luna septembrie, timp de 7 zile, Argentina, cheltuind 12. 876 de lei din bugetul Camerei Deputatilor. PSD vrea sa obtina 35-40% la europarlamentare si functia de comisar european. Avem sanse mari daca Schulz ajunge presedintele Comisiei Europene. Social-democratii au ca tinta pentru alegerile europarlamentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )