Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simpli: cu aceasta aplicatie romaneasca iti organizezi mai bine viata

Playtech Playtech,
Simpli: cu aceasta aplicatie romaneasca iti organizezi mai bine viata

Simpli, aplicatia care promite persoanelor active sa le faca viata mai simpla prin integrarea intr-un singur loc a casutelor de email si a celor mai importante functionalitati de organizare a activitatilor zilnice, si-a facut recent debutul oficial, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Aplicatia afiseaza in timp real, intr-o singura interfata, mesajele de email de []. continuă pe Playtech

Politehnica Bucuresti, cel mai bine clasata universitate din Romania in topul URAP

Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB) este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), arata un comunicat al institutiei.

Politehnica - cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance

Universitatea Politehnica din Bucuresti este cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), ocupand pozitia 621 in clasamentul international. Alte universitati din Romania care au reusit sa intre in clasificare sunt: Universitatea Bobes-Bolyai 690) si Universitatea din Bucuresti 726), informeaza Mediafax.

Cele mai bine imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards covorul rosu a fost invadat de vedete care mai de care mai bine imbracata. Iata cele mai reusite aparitii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )