Libnet.ro
UNICEF

00:08

Simplu si racoritor. Desertul care nu trebuie sa lipseasca din frigidere in aceasta vara

Antena3 Antena3,
Simplu si racoritor. Desertul care nu trebuie sa lipseasca din frigidere in aceasta vara

Sorbetul acestei veri e unul simplu si racoritor, merge bine servit simplu sau cu toate fructele care vor aparea de acum. Azi, e-retete. ro ne propune sa-l servim pe cel cu capsuni caramelizate. Pentru. continuă pe Antena3

10 lucruri realiste pe care trebuie sa le stii inainte sa faci un copil

Cand ramai gravida si chiar si cand doar ai intentia, te pregatesti cu toate informatiile care iti pica in mana despre cum va fi viata ta de proaspata mama. Te inscrii la cursuri, studiezi ce spun altii pe forum, totul.

Summit al Eurogrupului privind situatia din Grecia. Proba de foc prin care trebuie sa treaca Tsipras

Dupa rezultatul referendumului din Grecia, in care populatia greaca a respins masiv masurile de austeritate propuse de creditorii internationali, Angela Merkel si Francois Hollande au solicitat convocarea unui summit al zonei euro, unde se va discuta situatia in care se afla Grecia. Alexis Tsipras trebuie sa prezinte un plan de reforme care sa fie acceptat de creditori.

Schema prin care Lukoil scoate din Romania miliarde de euro

Sechestrul-record de peste 2,007 miliarde euro pus pe bunurile si conturile SC Petrotel Lukoil SA din Romania, Olanda si Marea Britanie arata dimensiunile fraudelor unei firme rusesti din tara noastra. La cele peste doua miliarde euro se adauga si prejudiciul de 230 milioane euro stabilit in octombrie, suma evazionata si apoi spalata si exportata.

Papa Francisc a baut ceai din frunze de coca in avionul cu care a calatorit din Ecuador spre Bolivia

Papa Francisc a baut miercuri un ceai facut din frunze de coca, musetel si anason, in avionul cu care a calatorit din Ecuador spre Bolivia, informeaza CBS News, citand o stewardese care l-a servit pe Suvernul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )