Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sindicalistii din educatie ies in strada: Gata cu pacea sociala!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sindicalistii din educatie ies in strada: Gata cu pacea sociala!

Peste 1. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret picheteaza luni sediul Parlamentului, pentru a determina senatorii si deputatii sa aloce sase la suta din PIB pentru invatamant, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Sindicalistii din educatie ies in strada pentru a cere mai multi bani

Peste 1. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret vor picheta, luni, sediul Parlamentului, pentru a determina senatorii si deputatii sa aloce sase la suta din PIB pentru invatamant,.

Sindicalistii din educatie ies din nou in strada saptamana viitoare. Pricopie: pozitia lor este una corecta

Pozitia sindicatelor cred caeste una corecta. Sunt foarte multe subiecte care, de-a lungul timpului, au fost amanate, neglijate, nediscutate, a declarat vineri ministrul Educatiei, Remus Pricopie, in contextul in care principalele sindicate din educatie au anuntat proteste de strada cu mii de dascali saptamana viitoare.

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret anunta proteste la Palatul Parlamentului pentru alocarea a 6% din PIB pentru invatamant

Peste 1. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret vor picheta luni, 4 noiembrie 2013, incepand cu ora 11. 00, Palatul Parlamentului, anunta federatia intr-un comunicat remis HotNews. ro. Sindicalistii spun ca scopul principal al pichetarii este determinarea senatorilor si deputatilor sa aloce 6% din PIB pentru sistemul de invatamant, dar ca sustin si modificarea Legii educatiei si crearea unei legi speciale pentru salarizarea personalului din invatamant.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )