Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sindicalistii din penitenciare ii cer ministrului Justitiei sa se intalneasca cu ei inainte de a incepe protestele

Adevărul Adevărul,
Sindicalistii din penitenciare ii cer ministrului Justitiei sa se intalneasca cu ei inainte de a incepe protestele

Sindicalistii din Administratia Nationala a Penitenciarelor ii solicita ministrului Justitiei sa aiba o intlanire cu ei, luni, inainte de a declansa actiunile de protest pe care le-au anuntat inca din 15 septembrie, nemultumiti ca nu primesc aceleasi drepturi salariale ca angajatii din sistemul de aparare si ordine publica, respectiv ca in salariile lor nu au fost incluse sume compensatorii reprezentand salariul de merit in plata in anul 2009. continuă pe Adevărul

Sindicalistii din penitenciare vor sa poarte discutii cu Raluca Pruna, inainte de a incepe actiunile de protest

Sindicalistii din penitenciare doresc sa aiba o intrevedere cu ministrul Justitiei, Raluca Pruna, luni, la Gherla, inainte de declansarea actiunilor de prostest anuntate de saptamana trecuta. Ei sunt nemultumiti ca nu primesc aceleasi drepturi salariale ca angajatii din sistemul de aparare si ordine publica, respectiv ca in salariile lor nu au fost incluse sume compensatorii reprezentand salariul de merit in plata in anul 2009.

Sindicatele anunta proteste ale angajatilor in toate penitenciarele din tara incepand de luni

Sindicatele din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta proteste ale angajatilor in toate penitenciarele din tara incepand de saptamana viitoare si cer ministrului Justitiei o intalnire inainte de mitingul programat pentru luni, intre 11. 00, in fata Penitenciarului Gherla, informeaza Mediafax.

Grefierii ii raspund ministrului Justitiei: De ce aveti impresia ca suntem sclavi pe plantatie?

Grefierii reactioneaza la mesajul de miercuri al ministrului Justitiei Raluca Pruna, in care aceasta critica solicitarile magistratilor si ale grefierilor, afirmand ca si-ar fi dorit ca Memorandul privind justitia sa faca referire si la veniturile salariale ale magistratilor si grefierilor . Federatia ProJust afirma intr-un drept la replica ca bani de la stat pentru plata chiriei primesc doar grefierii care au strict nevoie de acest beneficiu, oferind ca exemplu proaspetii absolventi repartizati in alt oras decat cel de domiciliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )