Libnet.ro
UNICEF

00:08

Singura eleva din Cluj cu media 10 la Bac, premiata cu 1.000 de lei de Consiliul Local

Antena3 Antena3,
Singura eleva din Cluj cu media 10 la Bac, premiata cu 1.000 de lei de Consiliul Local

O cheama Ana Gheorghe Milea si este singura eleva din judetul Cluj care a obtinut media 10 la bacalaureat. Ea va fi premiata cu 1. 000 de lei de Consiliul Local Cluj-Napoca, iar cei trei profesori care au. continuă pe Antena3

Rezultate Bacalaureat 2015. Geniala din Darabani: singura eleva din judetul Botosani care a luat nota 10 la Bac

Raluca Munteanu este singura eleva din judetul Botosani care a reusit sa obtina media 10 la Bacalaureat. Nu invata insa la un liceu de top din judetul Botosani si nici nu locuieste intr-un cartier exclusivist al municipiului. Raluca Munteanu 19 ani) locuieste in Darabani, un orasel sarac si ruralizat.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Ce planuri de viitor are o eleva din Vrancea cu media 10 la bacalaureat

Una dintre elevele din judetul Vrancea cu media 10 la bacalaureat, Laura Loghin, spune ca nu se astepta sa ia nota maxima chiar la toate obiectele si ca ar vrea sa studieze.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Care sunt planurile de viitor ale singurei clujence care a obtinut media 10 la BAC

Singura absolventa din judetul Cluj care a obtinut media 10 la bacalaureat, Ana Gheorghe Milea, a absolvit Colegiul National Emil Racovita si vrea sa devina medic.

Rezultate Bacalaureat 2015. Sapte tineri din Maramures au luat 10 la Bac, iar unul dintre ei viseaza sa devina neurochirurg

Rezultate Bacalaureat 2015. Sapte medii de 10. 00 la BAC au fost in acest an in judetul Maramures. Roland Mihai Alexandru Stretea este unul din copiii de 10 ai Maramuresului. Elevul de la Colegiul National Vasile Lucaciu a fost sef de promotie la liceul lui.

Cine sunt si ce planuri au elevele din Alba care au obtinut media 10 la Bacalaureat

Trei eleve din Alba au reutit performanta sa pormoveze Bacalaureatul cu nota 10. Doua dintre acestea, Roxana Arina Sabau si Maria Karina Mihaila provin de Colegiul National Lucian Blaga Sebes, iar a treia este Ioana Cotutiu de la Colegiul National Horea Closca si Crisan din Alba Iulia.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 CLUJ. Notele obtinute de elevii din Cluj dupa contestatii

Elevii din Cluj afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

Patru candidati pe un loc la Academia de IT din Cluj: Cursurile dureaza 3 ani si sunt gratuite

Academia IT din Cluj, realizata dupa modelul unei scoli similare din Franta, este ravnita de tineri, avand in vedere concurenta acerba: patru candidati pe un loc. Cursurile sunt urmate in acest an de liceeni,.

Rezultate Bacalaureat Cluj. Performanta de invidiat: Mi-am zis ca ar fi frumos sa termin cu 10

Rezultate Bacalaureat 2015. Ana Gheorghe Milea este singura eleva din judetul Cluj care a obtinut media 10 la Bacalaureat 2015. Ea a absolvit profilul Stiintele Naturii la Colegiul National Emil Racovita din Cluj-Napoca. Performanta ei este cu atat mai mare cu cat la examenul de Evaluare Nationala, in urma cu 4 ani, reusea sa obtina acelasi 10.

Aproape 200 de tone de gunoi au fost ridicate de pe o singura strada din Ferentari

Sase camioane, doua buldozere si aproape treizeci de muncitori de la o firma de salubritate au fost trimisi de Primaria Capitalei sa ridice aproximativ 200 de tone de gunoi de pe o strada din Sectorul 5,.

Un tanar din Cluj, care lucra la construirea unui bloc de locuinte, a murit strivit de un planseu din beton

Un tanar din judetul Bistrita-Nasaud care lucra la construirea unui bloc de locuinte in Cluj-Napoca a murit, miercuri, dupa ce a fost strivit de un planseu din beton amplasat pe un balcon, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )