Libnet.ro
UNICEF

22:30

Singurul beneficiar al aducerii lui Omar Hayssam in tara este Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Singurul beneficiar al aducerii lui Omar Hayssam in tara este Siria

Singurul beneficiar al aducerii lui Omar Hayssam in tara este Siria, a declarat Ahmed Jaber, un jurnalist roman de origine palestiniana, conform Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Declaratii explozive: Singurul beneficiar al aducerii lui Omar Hayssam in tara este SIRIA

Singurul beneficiar al aducerii lui Omar Hayssam in tara este Sira, a declarat Ahmed Jaber, un jurnalist roman de origine palestiniana, in editia de marti a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3Jaber a.

Aducerea lui Omar Hayssam in tara, subiectul dezbaterii de la Adevarul LIVE, cu Grigore Cartianu si Liviu Iolu

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste astazi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre controversele starnite de aducerea lui Omar Hayssam in tara si semnele de intrebare care s-au ridicat de la fuga lui.

Adevarul LIVE Grigore Cartianu, despre atentatul la coabitare al teroristului Omar Hayssam

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste astazi, la Adevarul Live, despre controversele starnite de aducerea lui Omar Hayssam in tara si semnele de intrebare care s-au ridicat de la fuga lui.

Atentatul teroristului Omar la coabitare, subiectul dezbaterii de la Adevarul LIVE, cu Grigore Cartianu si Liviu Iolu

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste astazi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre controversele starnite de aducerea lui Omar Hayssam in tara si semnele de intrebare care s-au ridicat de la fuga lui.

Judecatorii nu stiu unde se afla Omar Hayssam. Procesul sirianului a fost amanat pentru 31 iulie

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului Bucuresti ca Omar Hayssam nu este in unitatile lor. Astfel, sirianul nu a putut sa fie adus marti la instanta.

Omar Hayssam, extras dintr-o tara vecina Siriei

Traian Basescu nu confirma nici preluarea din Siria, nici repatrierea cu un avion al Armatei Romane Omar Hayssam, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru rapirea jurnalistilor romani in Irak, a ajuns, ieri dimineata, in custodia autoritatilor romane, dupa mai bine de sapte ani de la fuga acestuia din tara. Presedintele Traian Basescu a lasat sa se inteleaga ca Omar Hayssam a fost adus tara, in urma unei operatiuni neautorizate pe teritoriul altui stat, motov pentru care nu poate divulga mai multe detalii in legatura cu aducerea in tara a sirianului. Domnia sa a declarat, ieri, ca nu poate confirma daca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, nici ca a fost repatriat cu un avion al Armatei Romane si nici ca repatrierea s-a facut in baza unui acord de extradare. Din punctul de vedere al Presedintelui, este posibil ca Hayssam sa primeasca mai mult de 20 de ani de inchisoare.

Teroristul Omar Hayssam asteptat azi la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare

Teroristul Omar Hayssam va aparea marti in public pentru prima data de la revenirea in tara,. El este asteptat in fata instantei Tribunalului Bucuresti TB) care va dezbate cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva a sirianului in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare. Prejudiciul in acest caz se ridica la 20 de milioane de euro.

UPDATE Teroristul Omar Hayssam asteptat azi la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare

Teroristul Omar Hayssam va aparea marti in public pentru prima data de la revenirea in tara. El este asteptat in fata instantei Tribunalului Bucuresti TB) care va dezbate cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva a sirianului in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare. Prejudiciul in acest caz se ridica la 20 de milioane de euro.

Ponta crede ca lui Basescu ii este frica de ce va spune Omar Hayssam

Premierul Victor Ponta a fost invitat, luni seara, la RTV, unde a declarat ca presedintelui Traian Basescu ii este frica de ceea ce va spune Omar Hayssam, avand in vedere ca acesta a plecat din tara in timpul mandatului sau.

Omar Hayssam, extras dintr-o tara vecina Siriei

Update 11:09 Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca operatiunea prin care Omar Hayssam a fost adus in tara a fost autorizata si aprobata de Guvernul Romaniei. Operatiunea de aducere in tara a lui Omar Hayssam a fost in totalitate conform legilor Romaniei, autorizata si aprobata de Guvern. Toate operatiunile la care au participat reprezentanti ai statului roman au fost autorizate de Guvern, conform legii. Probabil ca presedintele a vrut sa spuna ca nu a fost autorizatie din partea unui stat strain, a precizat Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )