Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sinteza Zilei: Documentele care arata cine sunt vinovatii pentru groapa criminala

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Documentele care arata cine sunt vinovatii pentru groapa criminala

Mihai Gadea a prezentat, duminica, la Sinteza Zilei, o serie de documente ce arata clar ilegalitatile in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care si-a pierdut viata in urma unui tragic accident pe. continuă pe Antena3

Ce a vrut sa spuna Mihai Gadea? E o vorba, cine sunt cei care dau in gropi

Realizatorul Antena 3 pare sa fi facut o gafa joi seara, la emisiunea Sinteza Zilei, in care subiectul principal erau gropile din Romania in care cad masini, ambulante si oameni, pe marginea subiectului politistului din coloana vicepremierului Gabriel Oprea care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa.

Experimentul macabru care arata ca violenta ne-a modelat mainile

Suna a scenariu de film horror, dar intr-un laborator intunecat din cadrul Universitatii Utah, din SUA, savantii utilizeaza mainele oamenilor decedati pentru a lovi cu pumnul si cu palma in haltere captusite. Experimentul macabru are drept scop testarea teoriei potrivit careia mainile noastre nu au evoluat doar datorita dexteritatii manuale, dar si pentru ca inca [] Experimentul macabru care arata ca violenta ne-a modelat mainile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )