Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sinteza zilei: Dovada razbunarii lui Traian Basescu. Urmarile episodului Iesi afara, javra ordinara si altele

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Dovada razbunarii lui Traian Basescu. Urmarile episodului Iesi afara, javra ordinara si altele

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, dovada firii razbunatoare a presedintelui Traian Basescu, de-a lungul mandatelor sale la Cotroceni. Razbunarea asupra politistilor care. continuă pe Antena3

Dupa dezvaluiri, Traian Basescu se razbuna. Draga Olteanu Matei: Omul asta e in stare sa declaseze un razboi

Doamna teatrului si filmului romanesc, Draga Olteanu Matei, a vorbit, duminica, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, despre cum a suportat Romania umilinta de a fi votat inca din 2009 pentru altcineva si cu toate.

Carmen Tanase, la Sinteza zilei: Ma doare sufletul de ce se intampla si ma intreb daca, in filmul nostru, va mai ramane unul viu la final

Actrita Carmen Tanase a vorbit in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei despre filmul societatii romanesti in care, in ciuda incercarilor de detasare, a ajuns sa faca figuratie. Actrita compara im.

Voiculescu: Voi pune bazele unui ONG de investigatii care va analiza activitatile lui Traian Basescu din 1989 incoace

Omul de afaceri Dan Voiculescu a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca va infiinta o organizatie nonguvernamentala de investigatii care va avea ca obiect de activitate scoaterea la iveala atuturor activitatilor lui Traian Basescu. Mai mult, acesta a tinut sa precizeze ca in niciunul din dosarele in care este implicat nu exista dovezi impotriva sa.

Pavel Abraham: DNA refuza sa-l audieze pe Traian Basescu in dosarul fratelui sau

Procurorii DNA refuza categoric sa-l audieze pe presedintele Traian Basescu in calitate de martor, in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3,.

Am pus bazele unui ONG care va investiga toate activitatile lui Traian Basescu

Fondatorul PC, Dan Voiculescu, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca a pus bazele unei organizatii nonguvernamentale ONG) care va avea ca obiect de activitate scoaterea la iveala a activitatilor presedintelui Traian Basescu incepand cu anul 1989.

Secvential: Graham Watson, mesaj pentru romani la doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat

Astazi se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat, pentru a doua ora, din functia de presedinte al Romaniei. Parlamentul decidea pe 6 iulie 2012, cu 256 de voturi pentru, ca presedintele.

2 ani de cand presedintele Traian Basescu a fost SUSPENDAT

Astazi se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat, pentru a doua ora, din functia de presedinte al Romaniei. Parlamentul decidea pe 6 iulie 2012, cu 256 de voturi pentru ca presedintele s.

Felix Rache: N-ar fi prima data cand Parchetul refuza sa recolteze probe de la Traian Basescu

Realizatorul Antena 3 a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre refuzul autoritatilor de a-l audia pe Traian Basescu in dosarul de trafic de influenta in care este implicat fratele sau. Daca.

Traian Basescu cere Avocatului Poporului respectarea Constitutiei in cazul OUG privind Legea Educatiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, vineri, lui Victor Ciorbea, o scrisoare in care ii semnaleaza ca OUG care modifica Legea Educatiei incalca regimul constitutional privitor la emiterea OUG, el afirmand ca respectarea Legii fundamentale trebuie sa fie asigurata de Avocatul Poporului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )