Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sinteza Zilei. Interviu emotionant cu tatal tinerei ucise de militarul gelos

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Interviu emotionant cu tatal tinerei ucise de militarul gelos

Interviu emotionant cu tatal fetei ucise in coafor la Titu, prezentat joi de Mihai Gadea la Sinteza Zilei. Barbatul a povestit ca s-a despartit de fiica sa cu cateva minute. continuă pe Antena3

Tatal tinerei ucise la coafor face DECLARATII SOCANTE: Fiica sa era TERORIZATA de fostul iubit si CERUSE AJUTORUL POLITIEI inca de acum o luna (VIDEO)

Subofiterului MApN care si-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cutit spune ca nu a vrut sa comita aceasta cumplita fapta. Orbit de gelozie, barbatul a intrat in incaperea in care se afla.

Declaratiile cutremaratoare ale tatalui tinerei ucise la coafor de subofiterul MApN

Tatal tinerei ucise de sufofiterul MApN in coafor a povestit ca fiica lui, Alexandra, traia cu spaima din cauza acestuia si ca autoritatile nu au facut nimic desi stiau a fost agresata de multe.

Sinteza zilei. DoctorulCatalin Copaescu, adevarul despre inelul gastric

DoctorulCatalin Copaescu a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, desprecum inelul gastric. Medicul spune ca este o procedura veche de 70 de ani, dar care de-a lungul.

Sinteza zilei. Specialist in nutritie, despre cum se calculeaza greutatea ideala

Specialistul in nutritie Ruxandra Plesea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, desprecum se calculeaza greutatea ideala. Seara nu e bine sa ne evaluam, .

Sinteza zilei. Cum a slabit artista Nicoleta Voica aproape 30 de kilograme

Cantareata de muzica populara Nicoleta Voica a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, despre cum a reusit sa slabeasca 27 de kilograme, fara sa se.

Ozana Barabancea, la Sinteza Zilei. Cum a slabit 40 de kilograme

Ozana Barabancea a reusit sa slabeasca 40 de kilograme, dupa un regim pe baza de proteine si a vorbit la Sinteza Zilei. De cand a slabit considerabil, Ozana Barabancea pare ca se simte mul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )