Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sinteza Zilei. Kevin Spacey, cel mai emotionant discurs la Glorburile de Aur

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Kevin Spacey, cel mai emotionant discurs la Glorburile de Aur

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei discursul emtionant sustinut de actorul si regizorul american Kevin Spacey la Globurile de Aur. Actorul principal din serialul House of Cards a castigat pentru prima. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Violenta fizica si verbala din regimul mafiot. Unde a ajuns tara lui Sa traiti bine!

Mihai Gadea a prezentat miercuri, la Sinteza zilei, imagini cu oamenii regimului mafiot din ultimii 10 ani, care se rezuma la violenta fizica, santaj si amenintari. Vezi in materialul video de mai sus unde a.

Sinteza zilei: Dramele victimelor mafiei imobiliare. O familie se lupta de 12 ani in instanta pentru a nu fi data afara din casa

Marinela Axan, chiriasa unui imobil din strada Serban Voda care se lupta de 12 ani de zile in instanta pentru a nu fi data afara din casa, a vorbit, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, despre.

Sinteza zilei: Averile fabuloase ale protejatilor regimului Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, o paralela intre averile protejatilor regimului Basescu, printre care si Elena Udrea, si averile acumulate de familia Basescu, in cei.

Sinteza zilei: Imagini cu cei care cereau inchiderea Antenei 3, dar se declara acum Charlie

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, cateva imagini cu impostorii care se declara acum Charlie, dar care, in trecut, au cerut de nenumarate ori inchiderea postului de.

Sinteza Zilei: Alina Bica, Elena Udrea si relatiile din DIICOT

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a prezentat, in editia de duminica o ancheta exploziva cu nume grele, precum Alina Bica si Elena Udrea si relatiile acestora din DIICOT. Cat de.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie (VIDEO)

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

Dinamo a plecat in Turcia pentru turneul de pregatire. Lotul lui Teja include si cel mai nou transfer

Echipa Dinamo a plecat, miercuri, in Turcia, pentru primul stagiu de pregatire din anul 2015. Lotul pe care Teja il va avea la dispozitie va cuprinde 24 de jucatori, printre care si cel mai nou transfer al clubului.

Business B1 la zi: Apartamentele din Sibiu si Timisoara, cel mai putin afectate de depreciere in ultimii 6 ani

Preturile locuintelor din Sibiu si Timisoara au scazut cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, in conditiile in care in Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au fost consemnate cele.

Inflatia din Romania in 2014, cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, de 0,83%

Inflatia din Romania a ajuns in 2014 la cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, 0,83%. BNR si-a atins tinta de inflatie pentru anul ce tocmai a trecut, in conditiile in care aceasta fusese fixata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )