Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei. Nucleara pentru Ludovic Orban: Guvernul nu e constitutional

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Nucleara pentru Ludovic Orban: Guvernul nu e constitutional

In baza unei decizii a Curtii Constitutionale a Romaniei, Guvernul Orban II, ar putea sa fie neconstitutional. continuă pe Antena3

COMISIILE PARLAMENTARE AU DECIS: Un sfert de cabinet pentru Ludovic Orban

Audierile ministrilor propusi de Ludovic Orban s-au incheiat cu admiterea, de catre comisiile de specialitate a inca unui candidat - Adrian Oros la Agricultura.

Ludovic Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: Este un lucru bun si cred ca efectul a fost atins

Ludovic Orban a explicat ca ideea Ministerului Culturii de a o alege pe Irina Rimes ambasador al Zilei Brancusi a fost pentru a atrage interesul tinerilor asupra culturii.

LUDOVIC ORBAN: Daca nu va exista cvorum la sedinta pentru votul de investitura, responsabilitatea apartine PSD

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in cazul in care nu va exista cvorum la sedinta plenului reunit al Parlamentului in care urmeaza sa fie investit Guvernul, responsabilitatea apartine PSD, care boicoteaza o procedura constitutionala.

Ludovic Orban, incantat de alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: A fost promotor, a reusit sa creeze o intreaga dezbatere

Premierul Ludovic Orban a participat, miercuri seara, la Ziua Nationala Constantin Brancusi si a vorbit despre cantareata Irina Rimes, ambasadorul acestei zile, despre care a spus ca a fost promotor si ca putea fi orice alt cantaret in voga in locul acesteia.

Ludovic Orban anunta cresteri salariale pentru personalul nemedical: Vom adopta in termenul legal actul normativ

Ludovic Orban a spus ca Guvernul va adopta actul normativ privind asigurarea resurselor financiare necesare cresterilor salariale ale personalului nemedical in termenul legal.

Ludovic Orban ataca PSD inaintea audierilor ministrilor propusi: Nu ne intereseaza votul din comisii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, inaintea audierilor ministrilor propusi in Guvernul Orban II, ca alesii PNL ii pot aviza pozitiv pe cei propusi sa faca parte din noul Executiv.

Ludovic Orban: incercam sa dezvoltam un dispozitiv de absorbtie a fondurilor UE in domeniul Cercetarii, care sa integreze companii private

Ludovic Orban a afirmat ca Guvernul are in plan sa dezvolte un dispozitiv de absorbtie a fondurilor europene in domeniul Cercetare - Inovare, care sa integreze cat mai multe companii private.

PSD considera ca este obligatia premierului sa demonstreze ca are sustinerea Parlamentului pentru a forma Guvernul

Reprezentantii PSD afirma ca premierul Ludovic Orban, obisnuit cu nemunca, incearca sa dea vina pe parlamentarii PSD ca nu ii iese jocul de-a anticipatele si ca este obligatia premierului desemnat sa demonstreze ca are sustinerea Parlamentului pentru a forma Guvernul.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban! Imagini cu vila premierului Romaniei. Foto

Actualul premier al Romaniei are o locuinta langa Bucuresti, unde se poate bucura de liniste si de familia sa. Ludovic Orban pare a fi un om gospodar, datorita faptului ca detine o gradina foarte ingrijita. Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban Ludovic Orban detine o casa langa Bucuresti, de altfel casa apare si .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2316 seconds )