Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sinteza zilei: Omul Elenei Udrea, mega-tun de trei milioane de euro in cateva luni

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Omul Elenei Udrea, mega-tun de trei milioane de euro in cateva luni

Mihai Gadea a continuat seria dezvaluirilor cu privire la amploarea afacerilor din jurul familiei prezidentiale, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei. Dupa ce a aratat, cu documente oficiale, cum. continuă pe Antena3

Mega-tun: Castig de 3 milioane de euro in patru luni. Gasca lui Udrea da gauri dupa gauri

Informatii interesante despre afacerile dubioase ale deputatului Aurel Niculae, apropiat al Elenei Udrea, au fost dezvaluite in emisiunea Secvential de la Antena 3. Aurel Niculae se afla in suita Elenei Udrea.

Mega-tun: Castiguri fabuloase in numai cateva luni. Gasca lui Udrea da gauri dupa gauri

Un apropiat al Elenei Udrea, deputatul Aurel Nicolae, ar fi reusit sa castige in numai cateva luni peste un milion de euro fara sa faca nimic. Totul datorita unei scheme prin care drepturile litigioase ale.

Mircea Badea, in dialog cu Gherghina Ciulei, la Sinteza Zilei

Mircea Badea a dialogat joi, la Sinteza Zilei, cu Gherghina Ciulei, femeia din Nana agresata de gorilele Elenei Udrea. E limpede ca si-au adus aplaudaci la Nana. Ieri era cu morti in gura, astazi era cu.

Dragnea: Cred ca Basescu forteaza suspendarea, pentru a-i face campanie Elenei Udrea

Liviu Dragnea considera ca presedintele Traian Basescu forteaza suspendarea, pentru a redeveni jucator, si ar dori acest lucru pentru a putea sa faca iarasi campanie, scopul fiind sa organizeze mitinguri si sa faca campanie Elenei Udrea.

Dragnea: Cred ca Basescu forteaza suspendarea, vrea sa redevina jucator, sa-si faca iar campanie si sa faca, de fapt, campanie Elenei Udrea

Liviu Dragnea considera ca presedintele Traian Basescu forteaza suspendarea, pentru a redeveni jucator, si ar dori acest lucru pentru a putea sa faca iarasi campanie, scopul fiind sa organizeze mitinguri si sa realizeze campanie Elenei Udrea. Premierul Victor Ponta spune ca asteapta hotararea Curtii Constitutionale, dar ca va trebui suspendat, chiar daca acest lucru se va intampla cu o zi inainte de alegeri.

Barbatul care a agresat-o pe Tita lu Dionisie la Nana in timpul vizitei Elenei Udrea a fost arestat la domiciliu

Barbatul care a agresat o batrana in comuna Nana din Calarasi, in timpul unei vizite electorale a Elenei Udrea, a fost arestat la domiciliu. Asa au decis vineri seara magistratii Judecatoriei Oltenita. Decizia nu este definitiva. Procurorii cerusera arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Stefan Fileata. Barbatul este acuzat de tulburarea linistii publice, loviri si alte forme de violenta.

Lordul Peter Mandelson, la Sinteza Zilei: Ati castigat foarte mult. Sa nu subestimati efortul pe care l-a facut pana acum aceasta tara

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei un interviu in exclusivitate cu Lordul Peter Mandelson, fost consilier al primului-ministru britanic Tony Blair si vice prim-ministru al.

Documente explozive, prezentate la Sinteza Zilei. Investitii halucinante la Nana

Mai multe documente oficiale, care au legatura cu afacerile dubioase de la Nana, au fost prezentate in emisiunea Sinteza Zilei. Documentele arata ca autoritatile de la acea vreme au alocat sume impresionante de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )