Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sinteza zilei: Presedintele Asociatiei Televiziunilor Comerciale din Europa, despre relatia presedintelui Basescu cu presa

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Presedintele Asociatiei Televiziunilor Comerciale din Europa, despre relatia presedintelui Basescu cu presa

Directorul general al Asociatiei Televiziunilor Comerciale din Europa, Ross Biggam, a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza zilei, relatia presedintelui Traian Basescu cu presa din. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Graham Watson comenteaza reactia virulenta a lui Traian Basescu la adresa Antena 3

Eurodeputatul Graham Watson, presedintele partidului paneuropean Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, a comentat, intr-o interventie telefonica la Sinteza zilei, comportamentul lui Traian Basescu.

Sinteza zilei: O alta legatura Basescu - Gazprom

Mihai Gadea a aratat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, ca respectiva casa de avocatura care a facilitat colaborarea Gazprom cu notariatul Ioanei Basescu i-a reprezentat in instanta, in.

Bogdan Chirieac, la Sinteza zilei: Basescu nu mai are legitimitate. Nu e usor sa fii STEGARUL americanilor si sa fii platit pe la spate de RUSI

Jurnalistul Bogdan Chirieac a afirmat, duminica, in cadrul emisiunii Sinteza zilei, ca reactia furibunda a lui Traian Basescu la adresa reporterului Antena 3 indica pierderea legitimitatii sale in fata.

Victor Ponta, pe Facebook: Avem cea mai ieftina benzina din Europa / Afla ce spun romanii

Romania are cea mai ieftina benzina din Europa. Cel putin asta sustine premierul Victor Ponta pe pagina sa oficiala de Facebook. Romanii au insa o alta parere. Sute de oameni au criticat postarea.

Hamburg, primul oras din Europa care interzice accesul masinilor in centru

Hamburg este primul oras din Europa in care este interzis accesul masinilor in centrul orasului, relateaza Auto Blog. Autoritatile din Hamburg au anuntat aprobarea planului pentru interzicerea masinilor.

Bursele din Europa fluctueaza

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au fluctuat ieri, dupa ce Citigroup Inc. a indemnat la investitii in sectorul minier, iar SUA au anuntat declinul numarului solicitarilor initiale de ajutor de somaj.

Noi exemple de abuzuri grosolane ale regimului care sugruma Romania, azi, la Sinteza Zilei

Trei lucruri au innebunit sistemul care conduce Romania: numarul urias de romani care aleg sa urmareasca zilnic Antena 3, cea mai votata petitie din istorie initiata de Mihai Gadea si Adrian Ursu si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )