Libnet.ro
UNICEF

12:15

SINTEZA ZILEI. Puternica activitate seismica in judetul Galati. Se extinde lantul de cutremure?

Antena3 Antena3,
SINTEZA ZILEI. Puternica activitate seismica in judetul Galati. Se extinde lantul de cutremure?

Invitat la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Diaconescu, cercetator geofizician la Institutul National pentru Fizica Pamantului, a explicat cauzele pentru care in ultima perioada, in satul. continuă pe Antena3

SINTEZA ZILEI. Aproape 400 de plangeri penale privind cazuri grave de coruptie, ingropate

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate, un document incendiar, care arata ca 394 de plangeri penale care acuza cazuri grave de.

Tudor Gheorghe, la Sinteza Zilei: Eu nu am facut cantece, eu am facut spectacole

Maestrul Tudor Gheorghe i-a acordat un interviu de exceptie lui Mihai Gadea, in cadrul editiei de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei. Artistul a vorbit despre urmatorul sau turneu din tara, dar si.

Sinteza Zilei. Consilier prezidential cu program de... lauza

Mihai Gadea l-a prezentat in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei pe unul dintre consilierii lui Traian Basescu, mai putin cunoscut publicului. Gheorghe Anghelescu, consilierul lui Traian.

Seful Institutului National pentru Fizica Pamantului: Seismele din judetul Galati sunt normale

Reprezentantii INFP sustin ca, din punct de vedere geofizic, cutremurele mici si frecvente care au avut loc in ultima perioada in judetul Galati nu sunt decat niste miscari firesti.

STARE DE ALERTA in judetul Galati. Vezi ce s-a intamplat.

Reprezentantii Prefecturii Galati spun ca asteapta in doua saptamani rezultatele specialistilor de la Institutul pentru Fizica Pamantului care au instalat aparatura in zona localitatilor Slobozia Conachi - Izvoarele, unde in septembrie s-au inregistrat noua cutremure si ca sunt in alerta. , informeaza Mediafax. Initial, prefectul judetului Galati, Emanoil Catalin Bocaneanu, a dispus ca o echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sa mearga in zona unde au avut loc cutremurele, dupa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )